Историята на млада жена от американския щат Тенеси просълзи мрежата. 23-годишната Криста взима най-тежкото и благородно решение в живота си и в навечерието на Коледа ражда бебето си, страдащо от смъртоносен порок. 

През 18-ата седмица от бременността Криста Дейвис разбрала, че бъдещето й бебе има аненцефалия. Това е вроден дефект, при който по време на развитието на плода основната част от мозъка, скалпа и черепа на ембриона не се образува напълно.

За нищо на света не подлагайте бебето си на тази опасна мода, ако не искате да разрушите здравето му!

Бебе, което страда от аненцефалия, има някои или на голям брой мозъчни области, които не са разработени. Такива новородени не живеят повече от 30 минути.Чувайки страшната диагноза, Дейвис разбрала, че пред себе си има две възможности: да направи аборт или да роди бебето си.„За мен това беше истински шок. Не можех да приема информацията”, споделя 23-годишната американка.

Млада двойка уби новороденото си момиченце с нещо, което правим всеки ден (СНИМКИ)

Криста взима убийственото решение да не прекъсва бременността си и да роди бебето. Каква причина стои зад този тежък избор, който разплака цялата мрежа, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.