24-годишната Наоми Уудстийн не знае колко време ще трябва да се възстановява, но не иска да лишава мъжа си от плътски удоволствия и да разруши щастливия си брак.

Наоми Уудстийн от американския град Портланд и съпругът ѝ Даниъл Гафни са имали редовен и разнообразен интимен живот преди тя да забременее. Момичето разбрало за интересното си положение в 12-ата седмица и казала на мъжа си, от което той безумно се зарадвал.  

В отношенията на Наоми и Даниъл всичко било прекрасно, но целият им живот се преобърнал, когато те решили да правят секс по време на напредналата бременност на жената. По думите ѝ, след акта тя открила, че целият чаршаф под нея бил напоен с кръвта ѝ. Даниъл веднага закарал Наоми в болница. Лекарите установили, че плацентата е разположена ниско и закрива шийката на матката. Момичето и детето били в опасност, но, за щастие, всичко се разминало. 

До раждането на детето оставало два месеца, като Наоми имала още няколко пъти кръвотечения. Даниъл бил постоянно до нея и веднага я карал в болницата. В крайна сметка момичето родило здрав син, но с това приключил и интимния ѝ живот - ря развила страшна фобия. 

"Имах такива кръвотечения, че сега, когато започнем да правим секс, изпадам в истерия, че кръвта отново ще потече. Повече не мога да задоволявам мъжа си", вайка се Наоми. 

В момента тя е в пълно отчаяние, все пак тя не иска да губи своя мъж заради страховете си и липсата на секс, затова му предлага да ходи по други жени, с които да задоволява своите физически потребности.  


"Дори му предложих сам да си избира жените, но той отказва. Продължавам да настоявам за това, все пак искам той да е щастлив, а и аз така ще съм щастлива", обяснява решението си Наоми.  

Наоми не знае колко дълго ще страда от сексфобията си, но тя общува с психолози и се надява, че в скоро време ще успее да се избави от комплексите и страховете си. 

Превод и редакция: БЛИЦ