Всички знаем, че понякога "Не" означава "Да", но в други случаи "Не" може да означава "Не" или дори "Може би". Жените могат да объркат всеки мъж. Но за да ни разберете правилно, трябва да обръщате повече внимание на невербални знаци, които издават истинските ни намерения.
Ето 4 неща, които показват, че имаме интерес към един мъж и определено си падаме по него.

1. Зениците ни се увеличават, когато го видим

Зрителният контакт влияе на производството на окситоцин. Този хормон ни помага да се чувстваме свързани с един човек. Това е причината винаги да се опитваме да имаме зрителен контакт с някого, когото харесваме.

Когато видим мъж, по когото си падаме, зениците ни се увеличават. Освен това, ако имаме симпатии към някого, когато погледите ни съвпаднат, често свенливо отместваме поглед. Това не бихме направили с човек, когото не харесваме.

2. Позицията на краката ни

Стегнатите крака и кръстосаните глезени са знак за недоверие или дори пренебрежение. Когато се чувстваме комфортно в компанията на един мъж и сме заинтригувани от него, глезените ни никога не са кръстосани.

3. Стоим изпъчени

За да направим впечатление на един мъж, стоим изправени, изпъчвайки гърдите си и прибирайки корема си.

4. Имитираме жестовете му

Обърнете внимание на позата или жестовете ни. Например, вие пипате косата си и тя прави същото след 1 минута, вие се подпирате на брадичката си, тя ви следва. Имитацията става инстинктивно и означава, че се опитваме да ви разберем по-добре и да намерим нещо общо.Източник: iwoman.bg