Всяка домакиня знае поне една рецепта за вкусна гъбена супа. Някои я варят със сметана, други - с топено сирене, трети добавят и двете, за да може в крайния резултат да се влюбят всички.

Днес ще ви предложим малко по-нетрадиционна рецепта за гъбена супа. Тя се приготвя с мляко и бяло вино. Такова ястие се сервира в полските ресторанти. А вие можете много лесно да си го приготвите у дома!

В тези вълшебни пилешки кюфтенца със сиренце ще се влюбите от първата хапка

Гарантираме ви, че няма да съжалявате!

Сервирах това необичайно ястие от патладжан на гостите и ги оставих без думи!

Гъбената супа е много ароматна и засищаща. А когато към нея прибавите и млечни продукти, тя става още по-вкусна.  

Как да си приготвите тази вкусна супичка, четете в jenata.blitz.bg.