Лятото се задава, а все повече жени (че и мъже) започнаха да мечтаят за плажове и полуголи тела, облечени в секси бански костюми. Именно заради това от jenata.blitz.bg решиха да споделят кой ще е банският, който ще е хит през лято 2021.

Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка и едни от най-могъщите жени на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

Оказа се, че неговото начало тръгна от скандалния избор на куп световно известни красавици. Много от тях заложиха на сексапилния телен тоалет, който шокиращо или не, но изважда почти всичко на показ.

Банският, който ще е хит на лято 2021 година е толкова миниатюре, че дори е трудно да се прецени на пръв поглед дали жената има бикини и горнище или е гола. Изглежда новата мода е да се пести от плат, тъй като горнището и долнището на най-актуалния бански костюм за идващите топли месеци е сякаш направен от останали парченца плат.

Ако обаче искате да научите кой бански ще е хит на лято 2021 г., както и кои секси красавици разголиха в него пищни гърди и сочни дупета, то посетете jenata.blitz.bg, където ще видите и техни секспаилни снимки