Популярната 35-годишна инстаграм треньорка Тифани Хол през изминалите дни сподели с почитателите си в Инстаграм снимки с майка си. 


Така жената поздрави майка си Джанет с празника и съобщи, че тя е навършила 64 години. 

На снимката двете дами позират в спортни дрехи, заголвайки внушителни коремни мускули. 

Оценявайки стегнатата фигура на спортните жени, последователите изразиха силен скептицизъм относно възрастта на Джанет. Имаше у такива, които изпаднаха във възторг, пише News.com.


"Боже мой! И аз искам да изглеждам толкова добре, когато остарея. Макар, че бих искала да съм толкова секси и в момента", пише фенка. 

"Леле, дами, това е най-впечатляващото нещо, което съм виждала от доста време. Питах децата ми на колко сте години и те казаха, че сте максимум на 28", пише друга фенка.    

 

Изумителната фигура на Джен обаче е лесно обяснима. Тифани разказа, че майка ѝ през целия си живот се е занимавала с фитнес и таекуондо, а в момента е преподавател в спортен център. 

Именно заради увлечението на майка си и постоянните тренировки Тифани е успяла да получи черен колан шести дан. 

Дори и днес двете дами тренират заедно. При това майка ѝ е участвала в програмата, която Тифани рекламира в Инстаграм.  Наскоро Джен дори се подложила на смяна на коляното, но и това не успяло да спре жената. 


Превод и редакция: БЛИЦ