Малцина са тези, които могат да се похвалят с успешен и хармоничен брак.

С годините любовта си отива, партньорите се отчуждават, а спомените за приятните емоции от началото на връзката само подсилват разочарованието и карат много хора да вземат най-тежкото решение и да се разведат. 

Картонена кутийка под матрака накара италианка моментално да подаде молба за развод

Колкото и странно да звучи, тайната на щастливия семеен живот се крие в най-простите неща. За съжаление го научаваме твърде късно. Както героинята на днешната ни история Хелън.

Младата жена изпаднала в отчаяние, когато разбрала, че мъжът й Джон иска да сложи край на брака им. Защо да го прави - съюзът им бил много хармоничен. Живеели не по-лошо от другите семейства и рядко се карали.

Мъж заряза дебелата си жена, след година я видя и си скуба косите колко е секси

Жената се чувствала обидена и нещастна. И не спирала да си задава въпроса: с какво не е угодила на мъжа си?

Те са женени от 82 години, а тайната на щастливия им брак се крие в...

За да се разсее и успокои след неприятния разговор с Джон, Хелън решила да изчисти къщата. Докато чистела в стаята на сина си, погледът й се спрял на една от тетрадките му. Започнала да разгръща страниците и попаднала на есе на тема "Моето семейство".

Грешки, разбира се, имало, но това изобщо не привлякло вниманието на Хелън. Простите думи на 10-годишното момче я ударили право в сърцето! Каква болезнена истина се криела зад тях, четете в jenata.blitz.bg.