Цяла Великобритания, че и светът, бяха потресени от новината за смъртта на съпругът на кралица Елизабет II - принц Филип. А днес вечерта пък ще бъде премиерата на новия документален филм The Queen Unseen, разказващ за живота на кралица Елизабет.

Филмът показва уникални кадри, които никога преди това не са се появявали в медиите. На тях младичката кралица Елизабет е показана не само в обичайния й вид на владетелка, но и е разкрита като грижлива майка, жена, а също и любителка на животните и селския живот. 

Част от кадрите от домашния архив на кралицата е била заснета по време на официалните й визити в различни страни. Например през 1953 г. заедно с принц Филип Елизабет се отправя за цели шест месеца на световно турне из държавите на Съюзническите нации. 

Истината за смъртта на принц Филип! Кралицата забавила трагичната вест, защото...

Тогава й се налага да остави у дома за дълго време малките си деца. Именно по тази причина кралицата моли да се документира пътешествието й, за да може след завръщането си да покаже всичко на принц Чарлз и принцеса Ана.

Но още от уникалните и непубликувани кадри, които доказват любовта между кралица Елизабет II и покойния й съпруг принц Филип, както и какво се крие зад тях, ще научите на jenata.blitz.bg