Яйцата са мощен източник на протеини и се използват активно от домакините по целия свят за създаване на разнообразни закуски, основни ястия и десерти.

Най-често с тях се прави омлет - универсално ястие, което може да се сервира както за закуска, така и за обяд или за вечеря.

Баба ме научи как да правя уникални кюфтенца! Тайната им се крие в...

Убедени сме, че знаете куп рецепти за приготвянето му, но днес ще ви предложим една малко по-специална. В нея присъстват два изключително здравословни продукта. С тяхна помощ ястието се получава много вкусно и изключително полезно. 

Толкова вкусна гъбена супичка през живота си не сте яли!

Ароматната комбинация от протеин и фибри ще изпълни тялото ви с енергия и ще му осигури куп важни микроелементи. В този въздушен омлет се съдържат 32 грама протеин и само 10 грама въглехидрати.

Как да си приготвите този вкусен и полезен омлет, който бързо ще се превърне във ваш фаворит, четете в  jenata.blitz.bg.