Коледните партита внасят доста благоприятна атмосфера, предразполагаща към флирт и забежки сред колегите. И макар да няма нищо лошо в това за необвързаните, тези, които си имат половинка, също не са застраховани. Ако двамата с партньора си сте в обтегнати отношения, това допълнително повишава риска от забежка на едно подобно събитие. Особено ако вече има искри между него и някоя съблазнителна дама от офиса му, пише tialoto.bg.

Известната британска сексоложка Трейси Кокс дава някои насоки, които могат да издадат неговата изневяра на фирменото парти.

Изобщо не се прибра вкъщи

Ако той никога не е правил това преди и дори не се е обадил, за да предупреди, е почти сигурно, че причината за това е изневяра.

Ляга си на дивана – нещо, което по принцип не прави

Има вероятност причината за това негово решение да е миризмата на друга жена по него.

Взима си душ, преди да си легне до вас в леглото

Причината е същата – иска да отмие от себе си признаците, че е правил секс.

Веднага слага дрехите си в пералнята

Дори и тя да не носи парфюм, всеки човек си има индивидуален аромат. А при по-голяма близост той остава по дрехите и кожата и може да бъде доловен.

Избягва да говори за партито

Ако е изневерил, той или ще даде възможно най-малко информация, или ще направи точно обратното – ще ви залее с прекалено много детайли.

В случай че става дума за второто, е много вероятно да е репетирал своята история, която да бъде достоверно обяснение за закъснението.

Постоянно проверява телефона и социалните мрежи

Снимките, публикувани от колегите му с него, може да го издадат и той иска да ги изтрие, преди да ги видите.

Също така може да се притеснява, че човекът, с когото е изневерил, може да се свърже с него и вие да видите съобщението.