Светът на изкуството е разнообразен и необятен. От самото начало хората са се стремили да изразят себе си, своите вярвания и заобикалящия ги свят чрез способите на изкуството.

През 21-ви век всички форми на изкуство са открити и проучени. Това позволява на съвременните артисти да изберат начин за създаване на своите творения. Но за много изборът на един способ се оказва ограничаващ. Тогава се появява микс медията.

Микс медия арт е концепция, която се развива през 20-ти век, когато артистите на постмодернизма започват да обвързват традиционните изкуства - скулптура и живопис.

Микс медия откриваме във всяка творческа работа, в която са използвани повече от един вид материали (медия).

Днес тази концепция се използва както от професионалистите, така и от любителите, които обичат да работят по проекти като колаж, направа на картички, дневници или книги.

Преди време Росица Кръстева потопи читателите ни в приказния свят на квилинга и канапа с няколко видео урока, с които показа как да изработим чудни неща съвсем лесно у дома. 

Сега, както от jenata.blitz.bg ви обещахме, ще продължим със забавните и увлекателни уроци на Росица Кръстева, които освен с увлекателен текст са придружени и с много снимки и видеа, които да ви дадат правилните насоки в изработването на различни неща за дома и за подарък на ваши близки.

В този урок ще видите как може да направите чудна картина и то у дома. Тя би пленила абсолютно всеки, гарантираме ви.

Уникалните творения на Роси може да видите и на нейния сайт www.rosiartidea.com

Вижте как да изработите приказна картина благодарение на микс медия арт на jenata.blitz.bg