В САЩ изглеждащата два пъти по-млада 60-годишна Даун Хъбшер стана известна с това, че дъщеря ѝ е нейна сестра-близначка. тайната на младостта ѝ, по нейните думи, е здравословният начин на живот и близките отношения с дъщеря ѝ, пише в. "Дейли Мейл".


Даун и Шер се гордеят със своята прилика и я подчертават по еднакъв начин. Те имат общ профил в Инстаграм, който е следван от 75 000 души. 

"Младежите, с които аз се срещам, винаги казват: Знам как ще изглеждаш след 30 години. Хората постоянно ни бъркат със сестри.

Веднъж приятел на майка си говореше с нея, а си мислеше, че говори с мен", отбелязва Шер. 

 

Даун твърди, че Шер е тайната на нейната неувяхваща младост. "Тя ми помага да следя модата и тенденциите. Носим един и същ размер дрехи, затова обичаме да хвърляме по едно око в гардероба на другата. Това, което седи добре на едната, обикновено отива и на другата", разказва Даун. 

Освен това, друга причина за своята млада външност Даун смята факта, че тя спортува всеки ден, храни се изключително само с растителни храни, грижи се правилно за кожата си, спи достатъчно и пие достатъчно вода. Възрастта е само число, по-важно е позитивното мислене, категорична е тя.