Можете ли да си представите, че ще си легнете, а след това ще се събудите, мислейки си, че сте с 40 години по-млади? Да, много от нас биха искали да върнат часовника, но това, което се случи с една дама на име Ким Деникюл, едва ли ще се изпита от някого.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме трогателната и възхитителна история на една индийка, която никога през живота си не бе правила секс, но вече роди първото си бебе. Споделихме ви и кои са признаците, които издават, че една жена не е правила секс от доста време.

Дамата от Луизиана е щастлива майка, съпруга и баба. Тя припада на паркинг, след като усеща много силно главоболие. Когато се буди в медицинския център, Ким установява, че е забравила всичко, което се е случило в живота й през последните 40 години. Сестрата, която бе дежурна в отделението, попита пациентката коя година е, а тя, без да се замисля, й отвърна: „1980!”.

Вижте какво шокиращо нещо се е случило с Ким, за да стигне до това състояние, и какво още по-страшно нещо последва за нея, на jenata.blitz.bg