Светът е голям и интересни ситуации от реалния живот дебнат навсякъде. Но замислялите сте се какви ли не странни ситуации могат да се случат и в родилното деление. Е, отговорът е – всякакви! 

Така например преди време от jenata.blitz.bg  споделиха историята на Мелания и Джон, която озадачи всички. Малко след това раждането на близнаци в Китай и последвалия ДНК тест доведе до сериозен семеен раздор.

Но техните истории се оказват нищо пред преживяното от 31-годишната нигерийка Стейси. Тя й съпругът й Бабаджиде, които живеят в Лагос, вече имали 5-годишна дъщеря Демиладе, когато жената научила, че отново е бременна.

Щастието било голямо, а когато научили, че чакат близнаци момчета родителите били на седмото небе от радост. Усмивките на лицата им обаче замръзнали щом бебетата се появили на бял свят.

Новороденото бебе от тези СНИМКИ 18+ подлуди света

„През цялата бременност всичко бе наред. Децата се развиваха нормално. Получих контракции и бях приета в болница. Раждането бе нормално“, спомня си Стейси, която влязла да ражда февруари миналата година.

Тя сподели, че на бял свят първи се появил Даниел: „Той бе с тъмна кожа и кафяви къдрици – бебе мечта. Приличаше ужасно много на кака му. Минута след това се роди и Дейвид. Тогава обаче настана суматоха в родилното. Лекарите не знаеха какво да ми кажат, какво да правят… но първоначално не ми показаха второто момченце“.

Татко видя бебето си и загуби дар слово! Лекарите не могат да обяснят феномена (СНИМКИ)

След като медиците й показали момчето младата майка не знаела как да реагира. Реакцията на мъжа й също била шокираща.

Какво точно се е случило с второто им новородено близначе, както и защо то и братчето му се превърнаха в световни знаменитости ще научите на jenata.blitz.bg