И до ден днешен се водят безкрайни спорове за това дали размерът има значение (размерът във всяко отношение). Повечето дами щом чуят това си представят какви ли са анатомичните дадености на даден мъж. Представителите на силния пол пък винаги обвързват размера с големината на гръдната обиколка на една дама.

Светът се побърка: Ето какво ще гледаме по плажовете през лятото СНИМКИ

Преди време от jenata.blitz.bg публикуваха шокиращи снимки на гърдите на куп холивудски звезди, които изумиха всички… с малката си или направо плоска гръдна обиколка. Много жени имат комплекси заради малките си гърди и залагат на сутиени с доста подплънки.

Но лятото е тук, басейните, морето, плажовете и разголените бански костюми показват каква истината в пазвата на всяка жена. От jenata.blitz.bg вече споделиха кой бански ще е хит през 2020 година

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднаха на страхотна новина – оказа се, че има бански костюм (по-специално горната част на плажния тоалет), който прави така, че дори жените с малки гърди могат да направят така, че да изглежда, че имат пищен бюст.

Но повече за този бански и негови снимки ще видите на jenata.blitz.bg