Меган Маркъл и принц Хари очакват първото им дете да се роди през пролетта, ако трябва да сме по-точно още този месец. Херцогинята се чувства добре и не отказва посещения и събития.

От jenata.blitz.bg ви показахме как херцогинята на Съсекс доказа, че бременните жени могат да изглеждат повече от зашеметяващо визуално. Разкрихме ви и какво странно облекло избра тя за едно от събитията, на които се наложи да присъства, и с него успя да шокира всичките си почитатели. 

През последните дни тя придружи съпруга си по време на Деня на нацията. По този повод тя смени две визии – тревистозелен костюм, който по-късно замени с бяло и изискан комплект.

Бременната Меган Маркъл очарова модните критици, а принц Хари хвърли голяма бомба, намеквайки, че бебето... (СНИМКИ)

Херцогинята на Съсекс вече е в късен етап на бременността и все по-често се отказва от неудобните рокли заради удобни тоалети, в които се чувства комфортно. Нещо обаче шокира Острова, а според много хора това е безпогрешен сигнал за края на връзката между Меган и Хари. Красивата брюнетка направи нещо, което според медиите във Великобритания е непростимо и сочи най-лошото.


Вижте какво шокиращо нещо направи Меган Маркъл и как ще разбие живота на кралското семейство на jenata.blitz.bg