Овен

През тази седмица може да усетите, че натискът нараства и нещо от миналото ви ви тегли назад. В понеделник това ще ви накара да се оглеждате на мечти и надежди, на които е съдено да се сбъднат, но на един по-късен етап. Във вторник може да чуете разочароваща информация ида усетите необходимост от това да се потопите в чужди проблеми.

В сряда и четвъртък направете усилие в посока да успокоите, да вдъхновите друг човек. Това ще бъде по-полезно, отколкото да зацикляте на собствените си тревожни мисли. В петък се опитайте да възстановите полезните си навици и връзките, които ще допринасят за това. През почивните дни задължително намерете компания за посещение на фитнес залата или за вечерна разходка.

Телец

Тази седмица ще бъде една от запомнящите се в живота ви. Понеделник ще е ценен за вас ден, в който ще се случи пренареждане във вътрешното ви отношение към важна за вас тема. В сряда е възможно е да се почувствате разстроени от нещо да се откажете. В четвъртък може да възникне и неочаквано силно увлечение, поради което да загубите самоконтрол, да изпуснете груби думи, както и да извършите неадекватни постъпки. В петък ще имате напълно реалната възможност да намалите напрежението. В събота и неделя мобилизирайте всичките си сили, за да не допуснете разрушителната енергия да повлияе върху сфери от живота ви, в които можете да разчистите нещо и да се избавите от стари неща.

Близнаци

Втората седмица на ноември ще бъде белязана от необходимостта от промени. Още в понеделник събития или конфликти в обкръжението ви ще ви накарат да преосмислите основните си нагласи и дори да промените някои от навиците си. Във вторник в служебната сфера ще се засили онкуренцията, както и борбата за власт и доминиране. Най-малко от всичко сега е необходимо да проявявате самонадеяност там, където чувствате напрежение. Това важи най-вече за дните сряда и четвъртък. В петък не си и помисляйте да започвате нищо ново, рискувате да се сблъскате с проблеми. Почивните дни са подходящи затова да се заемете с организирането на подготвителни мероприятия. Това е добра възможност да преосмислите плановете си и да оставите само онези от тях, които наистина ще ви донесат някаква полза.

Рак

През тази седмица най-важното, което трябва да правите е да наблюдавате. Най-вече в понеделник се въздържайте от това да правите предложения за нови начинания и проява на инициатива. Ситуациите във вторник сами ще ви поставят пред важна тема, която изисква усилия за усъвършенстване. В сряда е най-добре да не бягате от отговорностите си и сериозно да помислите какво се изисква от вас. Четвъртък не е подходящ ден за изясняването на лични отношения. В петък може да възникне необходимост от вземането на важни решения. През почивните дни се опитайте да проявявате повече разбиране и нежност към близките си. Бъдете предпазливи във финансово отношение.

Лъв

Студенината на ноември ще ви се отрази през идната седмицата. Понеделник ще започне с напрежение, но кой ли понеделник не започва така. Във вторник се опитайте да разберете какво точно ви пречи да реализирате неща по замисления начин в работата. В сряда и четвъртък е най-добре да се избавите от ненужни тревоги и емоции. Това ще ви позволи да въведете повече ред и гъвкавост за изпълнението на новите си планове. В петък ще сте склонни сте да приемате всичко присърце, затова по-добре е да ограничите контактите. Ако ви предстоят посещения при роднините през почивните дни бъдете търпеливи към тях и готови да ги изслушате и вникнете в проблемите им.

Дева

Още през първия ден на новата седмица ви предстои важна среща или разговор с вас самите, за да може по-добре да си изясните картината на моментното състояние. Преценете добре ценностите и чувствата, които вече не може да потискате в себе си. Вторник може да е сложен ден, в който да се наложи да направите сериозно признание, което може да доведе до промяна във важна за вас връзка. В сряда съществува риск от това някой да наруши вашия комфорт или статукво. Не забравяйте, че всяка промяна води до положителен ефект. В четвъртък и петък ще имате. Почивните дни ще ви донесат облекчение и отмора. Тогава е възможно да преживеете моменти в светли тонове. Възможни е да получите връщане на дълг или получаване на дълго чакана информация, която да разсее тревогите ви.

Везни

Тази седмица няма да ви остави са скучаете. В понеделник може да усетите особено силна потребност от активност, движение и промени. Във вторник се опитайте конструктивно и открито да проявявате чувства. В сряда не бягайте от проблемите и давайте ясни отговори на въпросите, когато ви ги искат. В четвъртък важна тема може да се отложи във времето и да загубите шанса да преминете на ново ниво в отношенията или в деловото взаимодействие. В петък е възможно много стро да бъде поставен въпросът за смяна на имиджа. През почивните дни помислете по въпроса дали няма да са ви по-полезни промени, които изискват от вас повече усилия, за да подобрите физическото си състояние и форма.

Скорпион

През тази седмица ще ви е трудно да намерите точно място за вас. Още в понеделник ще усетите дискомфорта от факта, че се чувствате ограничени от рамките на текущите събития. Във вторник напрежението и неудовлетвореността ще ви подтикват към решителни действия. В сряда ще ви е необходим само „пусков ключ“, изненадващо признание или просто информация, за да се задвижи верижната реакция на промените. В четвъртък и петък се погрижете за това основите под краката ви да не образуват пукнатини. През почивните дни в отношенията ви с близките разговорите ще са от първостепенно значение и ще се наложи да проявите повече търпение и мъдрост.

Стрелец

Тази седмица едва ли ще ви остави да заспивате рано и спокойно. Още от първите часове на понеделник ще стане ясно, че това ще е един сложен ден. Ако е възможно вземете си почивка или отложете срещи, свързани с подписването на документи. Във вторник е голяма вероятността да ви подразнят категоричните изисквания и претенциите на някои хора и партньори. В сряда и четвъртък усложняването на обстоятелствата и довеждането на някоя тема до краен предел може да ви тласне към важно, но и рисковано решение. В петък обърнете специално внимание на внезапните откровения, идеи, знаци от друга тема, която влиза в живота ви. Ако прекарате почивните дни с любимия човек съществува риск от това ревността в любовта може да доведе до необмислени и погрешни решения.

Козирог

Тази седмица няма да е изпъстрена с цветя и рози, но поне ще има яснота на хоризонта. Понеделник, както е напълно нормално няма да е най-веселият ви ден, но може да се спасите от унищожителните мисли като се потопите в работа и не излизате от там възможност най-дълго време. Във вторник емоциите ще ви пречат реално да оценявате ситуациите, възможни са конфликти, резки решения и действия. В сряда се пазете от чувството на неудовлетвореност от съществуващото положение в делата и отношенията с любимите хора. Това може да бъде сериозна пречка за наистина важните неща. През последните два работни дни се опитайте да не драматизирате. През почивните дни е важно да разчистите хоризонта за нови събития.

Водолей

Седмицата ще бъде белязана от събитията в професионалния ви живот. Бъдете подготвени за някои проблеми в понеделник. Във вторник не започвайте нищо ново. Ако някъде е наложително да отстраните хаоса или да укрепите позиции – действайте в сряда. В четвъртък и петък намалете броя на задачите до минимум, повече внимание отделяйте на преговори с партньори. В петък в личния живот ситуацията може да ви се стори кризисна, а партньор да проявява упоритост или егоизъм. Не се оставайте на тези чувства и направете всичко възможно, за да се забавлявате. През почивните дни използвайте промените, за да обновите уговорките с партньори.

Риби

Тази седмица ще е много важна глътка въздух за вас. Още в понеделник ви очакват доста предизвикателства. Във вторник вложете максимум усилия в това, което правите, но не очаквайте прекалено много от другите. В сряда и четвъртък емоциите ще ви пречат да мислите рационално и ще ви отвличат от първостепенните задачи, не че това е нетипично за вас, но сега ще сте склонни на повече грешки. В петък може да усетите силна става емоционалната неудовлетвореност, но избягвайте желанието да си кажете всичко, което мислите, особено на близки приятели. През почивните дни най-добре се ориентирайте върху общите семейни въпроси и не зацикляйте върху собствените си желания.