Какъв е шансът да се харесате и да продължите връзката си след първата среща? Възможно ли е тя да прерасне в истинска връзка? Тези въпроси вълнуват всеки един от нас, предава "Дарик". Ето 6 любопитни факта за срещите и връзките:

Колкото повече време се срещате преди да се омъжите, толкова по-малък е шансът за развод.

По-възрастните винаги са казвали на младите двойки да не бързат да се сгодяват веднага. Думите са потвърдени и от проучване на Андрю Франсис и Хюго Миалон. То е било проведено сред 3151 души. Изследването показало, че мъжете, които са предложили на половинката си след три или повече години, са запазили брака си по-дълго в сравнение с тези, които са си казали „да“ след една година.

2019-а ще поднесе голяма изненада на тези 3 зодии

Няма никаква зависимост от зодиакалните ви знаци

Агенция за запознанства направила изследване сред 500 000 свои клиенти, за да открие дали има някаква връзка между съвместимостта на зодиите и отношенията на хората. В проучването били взети и асцендентите на зодиите. Може би ще ви изненадаме, но не е открита никаква връзка. Така че следващия път, когато решите, че зодията на даден човек не подхожда на вашата, помислите пак.

YouTube не е бил сайтът, който познаваме днес

Когато пускат за пръв път сайта, основателите му не са били сигурни в коя посока да го насочат. Домейнът му  бил регистриран на Свети Валентин и бил наречен Tune In Hook Up или „Настройте се за нова връзка“. Идеята била той да бъде видео платформа, в която потребителите да си качват свои видеа, с които евентуално да си намерят половинка.

7 физически особености на жената, от които мъжете губят ума си!

Хората са по-склонни да харесват някой, който е „извън категорията ни“

Данни на Тексаския университет показват, че ние сме склонни да харесваме някой, който е извън категорията ни, ако преди това сме прекарвали значително време заедно. Под „извън категорията ни“ от университета сочат половинка, която е по-красива, по-грозна или по-умна  от нас. Резултатите от проучване сред 167 двойки показали, че тези, които възприемат срещуположния човек за надут, променят мнението си и дори се влюбват, след като прекарат дълго време говорейки помежду си.

Годините ви нямат значение

Някога чудили ли сте се дали някой е подходящ за вас и то само заради разликата в годините ви? Редица изследвания са доказали, че годините наистина нямат значение. Душевната възраст е доста по-важна от самите числа.

Тази секс поза на 2018-а година влуди всички, които я пробваха! Ще опитате ли?

Мъжете са първите, които казват „Обичам те“

Това е факт, съдейки по проучване на Американската психологична асоциация. То е обхванало 94 души във възраст от 18 до 69 години. Било е установено не само, че мъжете казват първи, че обичат половинката си, но и че са първите, които признават, че връзката им е приоритет.