Българо-ливанският инфлуенсър, Джейми Елиаз, е напът да превърне в звезда не кого да е, а питона-уникат Цезар. 2-метровото животно, донесено от развъдник в Южна Африка, ще грейне на хиляди билборди в ливанската столица, като част от рекламна кампания на местна модна дизайнерка.

Синеокият красавец е част от лимитираната колекция екстравагантни животни на родния колекционер Поли Панова. Джейми Елиаз също е любител на животните, но срещата й с влечугото се оказала наистина епична, особено когато Цезар трябвало да бъде увит около шията на грацията, за да имитира бижу.

„Обожавам животните, но в първия момент, в който видях питона и разбрах, че трябва да бъде навит на врата ми – изпаднах в ужас. Явно и Цезар е усетил страха ми, затова започна да се гушка и оплита в косата ми. Оказа се, че животинката е търсила да се сгуши на топло, тъй като когато снимахме беше ужасно студено, а той не е свикнал на такива температури.”– споделя Джейми.

За рекламната кампания на ливанската дизайнерка, Джейми Елиаз избра да работи с изцяло български екип в лицето на коафьора Емилио Стефано и гримьора Гергана Пащрапанска.