Още първите дни след старта на новия букмейкър на нашия пазар стана ясно, че потребителите получават не просто още една платформа за залози, а качествено по-високо ниво като услуга. Едно от сигурните доказателства в тази посока е betano mobile app - специалният софтуер, създаден от компанията и предоставен на всички регистрирани клиенти. Мобилната апликация беше налична още от първия ден, в който операторът започна да функционира легално в България. Това даде и добър пример как един букмейкър стъпва на пазара, предлагайки пълния пакет от услуги.
 
Защо да инсталираме мобилно приложение за залози?
 
Задължително ли е да се свали програмата, за да се получи достъп до системата на оператора? Съвсем не. Може да се използва и Betano mobile версия, която предлага идентично съдържание и функции като основния десктоп вариант. И все пак специалното мобилно приложение има своите предимства. То работи по-бързо, може да се запаметят данните за вход и да не се налага въвеждането им всеки път, а освен това потребителят има опции да настрои акаунта си. Така например при направен залог налице е вариантът да се добави известие за развитие на даденото събитие, при което не е необходимо постоянно да се следи какво се случва в съответния мач или състезание.
 
Но това не е единствената екстра. Какво се случва ако сме направили прогноза на избрана от нас футболна среща, а не сме пред телевизора, за да проследим развитието й? Ами използваме именно Betano mobile апликация - новият букмейкър предвижда в менюто си опцията за директно излъчване, като тя се прилага дори за водещи първенства и турнири. Така дори и в движение, в градския транспорт или на опашката в магазина можем да гледаме какво се случва на терена в срещата, за която сме направили предвиждане. Или пък защо да не гледаме няколко мача едновременно - един на ТВ екрана, а друг на дисплея на смартфона посредством мобилно приложение на букмейкъра? Възможностите са налице, а платформата е разработена така, че да бъде изцяло в полза на потребителите.
 
Каква е разликата в навигацията между мобилната версия и апликацията?
 
Наблюдават се минимални разминавания при отделните Betano mobile опции. И при двата начина на достъп до платформата през смартфон или таблет панелът с персонална информация се намира в горната част на екрана, където се изписва и колко е наличната сума в акаунта на потребителя. В най-долната хоризонтална лента пък са подредени бързите връзки към събитията на живо, към основните мачове и турнири за момента, както и към активните към съответния момент залози, направени от потребителя.
 
До голяма степен и двете версии на платформата изглеждат еднакво, като могат да се открият съвсем малки детайли, които се разминават, а те не са от съществено значение. Като цяло новият букмейкър е изградил така системата, че тя да работи оптимално, независимо от какво устройство се прави опит за достъп. Все пак при мобилни телефони трябва да се засече и местоположението, за да се установи дали ползващият услугата се намира на територията на България. Това е задължително условие, тъй като Betano предоставя услугите си на територията на страната с лиценз от държавните институции, а извън нашите граници правилата се променят.