Популярното телевизионно шоу „Страх“, което закова любителите на високия адреналин у нас пред екраните през 2009 г., се завръща на родна територия, съобщава „Монитор“.
 

Този път обаче то няма да подбира най-смелите ентусиасти сред българите, готови да преборят страха си от височини и да изядат деликатес като живи хлебарки. Вместо това ще бъдем замесени в производството на същото това шоу, предназначено обаче за индийския пазар.

Български екип вече е събран за работата на терен, като според сайта LatestLy именно тук ще се проведе по-голямата част от снимките на шоуто, водещ на което ще бъде индийският режисьор и актьор Рохит Шети.
 
Вероятно е обаче и нашите кадри да трябва да отпътуват към южноазиатската страна специално за нуждите на местния „Страх“. Това няма да е и единствената родна следа в продукцията.
 
„Става дума за проект, който не е за територията на България. Тук ще бъдат заснети промоклипове за предаването, които впоследствие ще бъдат излъчвани в съответната държава“, разкриха от кастинг агенцията Crew Casting, която е наета за набирането на ентусиасти за провеждането на снимките.
 
Още днес – в рамките на шест часа, камерата ще се върти в центъра на София, като за целта агенцията търси мъже танцьори във възрастовата рамка между 20 и 40 години.
 
Междувременно Crew Casting в момента са ангажирани и с един от най-оборотните сериали родно производство - „Откраднат живот“. Предвид тематиката на медицинската сага, чийто сюжет се разлива в болница „Света Анастасия“, епизодичните роли например тези на пациенти, са от ключово значение.
 
Снимките на предстоящия осми сезон текат на пълни обороти от вече няколко седмици. За миналия сезон работихме в рамките на 39 епизода, като в тях се включиха 120 актьори обясниха още от Crew Casting.
 
Очакванията са, че следващият – осми, сезон, ще се състои от 58 серии, като освен в епизодични роли ще видим нови лица и сред по-главните персонажи.