Честита Нова Година! Днес ще бъде ден изпълнен с приятни емоции и поводи за разговори с близки и приятели. Бъдете ведри и не мислете за нищо друго освен добро за вас и околните. Бъдете здрави и честити!
ОВЕН 
Ведро настроение 


Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Силно емоционален ден, изпълнен наситен с приятни изживявания. Неделя ще е и леко нервна за онези Овни, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Отправилите се към контакти да са по-сдържани, за да избегнат кавгите.

ТЕЛЕЦ  
Не допускайте грешки 


Не подминавайте разговор с любимия човек. Споделете открито проблемите, които ви тревожат, не се притеснявайте да ги споделяте. Първия ден от новата година за Телците няма да е лишен от възможности за реализация, но напрежението в делови среди през този ден ще е значително. Не бива да допускате изостряне на взаимоотношенията. Възникне ли такова, следващите ви усилия за постигане на целите са обречени на провал. 

БЛИЗНАЦИ 
Благоприятни емоции 


Ще прегърнете една идея и ще заживеете с планове за нейното осъществяване. За Близнаците годината започва с възможност за много добри постижения в интересуващата ги сфера или сфери, но и при вас опасността от остри спорове и конфликти е ясно подчертана, което красноречиво акцентира върху необходимостта от себевладеене. Поддържайте гъвкавите взаимоотношения. 

РАК 
Пред промяна 


Опитайте се този ден да останете спокойни и да не се притеснявате за дребни неща. Ако Раците не са следват правилата при реализацията на намеренията си и прибързват, рискуват да попаднат в променливи условия, които ще са твърде неудобни. Това се отнася за конкретните стремежи през този ден. В по-широк план е сигурно, че навлизате в етап за промени и следва да сте внимателни. 

ЛЪВ 
Сполучливи действия 


Нова любов или друго, повдигащо духа усещане ще ви развълнува и освежи мислите ви. Разправията с лични ангажименти, няма да доведе до нищо добро именно днес. Всеки ангажимент чието осъществяване е съмнително по различни причини, или с делови задачи свързани с риск и непочтеност, ще ви създаде доста неприятности тъй, че се ориентирайте към подобни изпълнения.

ДЕВА 
Леки тревоги 


Няма да ви липсва добро настроение и такова ще бъде то и в дома ви. Избягвайте всякакви делови ангажименти днес, ако не искате да си докарате нерви и тревоги. Тук говорим както за професионалните изпълнители, така и за бизнесмените. Предстоят промени, засягащи позициите на човек, който ви помага и подкрепя. Възможно е мнозина да останат неприятно изненадани. 

ВЕЗНИ 
Запазете спокойствие 


Очаквайте интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате чудесно. За голяма част от представителите на зодия Везните денят ще е наситен на нерви и раздразнения, защото се налага да чакат нечие решение за нещо – най вероятно от  делови порядък, което ще се забави. Заредете се с търпение и ако се забави до вечерта не бързайте да го научете сега. 

СКОРПИОН 
Обичайте всички около себе си 


Предстоят ви достатъчно значими и приятни занимания. Днешния ден няма да бъде от най-бляскъвите за представителите на зодия Скорпион. Ангажираните със задачи от делово естество, макар и с не особено желание, ще успеят да реализират целите, което никак не е лошо. Проблемите са по-скоро лични и поддържат негативно настроение у мнозина. 

СТРЕЛЕЦ 
Чувство за справедливост 


Прицелете се добре и действайте. Нужна ви е съвсем малко предварителна подготовка и успехът ви най-вече зависи от точните ви действия след като вече сте започнали. Въпреки лекото напрежение което ще ви следва днес, денят няма да е много лош като цяло. Състоянието на някои от знака е продиктувано от проблеми, с разрешаването на които ще е възможно да се справите още днес. 

КОЗИРОГ 
Действайте с размах 


Без големи усилия ще имате онова, което желаете. Флирт с някой, когото харесвате ще прерасне в сърдечна връзка. Действате ли стратегически днес, може да подредите сериозно преоритетите си за цялата нова година. И неделя е един от тези дни. Ясно подчертава, че нямате ли такава готовност е по-добре да не се заемате с важни дела и въпроси. Повечето от зодията са изнервени, а в такива случаи си допускат груби грешки. 

ВОДОЛЕЙ  
Предстоят емоции 


Днес ще сте доста заети и едва ли ще ви остане време за голяма част от планираните за деня ангажименти. През първия ден на новата година, Водолеите може да изпитват лека тревога. Причината е, че мнозина от зодията са напълно убедени, че им предстоят социални промени, а за момента не е ясно как ще се разгърнат те. Успокойте се и не берете грижи. Промени ще има – така е, но ще ви устроят. 

РИБИ 
Ориентирайте се към промяна 


С разбиране ще се отнесете към онези, които искат на всяка цена да наложат вижданията си. За голяма част от представителите на зодия Риби се отнася твърдението, че са предначертали реализацията на дадена делова цел за този ден, но ако става дума да практически ангажимент не е уместно да се заемате. Ще последват много нерви и напразни усилия. 

Източник: zajenata.bg