Технологиите отдавна вече не са запазена територия само за възрастните. Те се развиват и дават нови възможности за улеснение на комуникацията на потребители от всички възрасти. Наред със смартфоните, с които рядко се разделяме, все повече набират популярност и смарт часовниците, които доказват своята практичност както за големите, така и за по-малките потребители. Когато става дума за децата, смарт часовниците предлагат характеристики, които често са много подходящи за възрастта им. За да ги зарадва в месеца, започващ с Деня на детето, А1 намали с 50% цените на трите най-популярни модела умни часовници – MyKi Watch, MyKi Touch и MyKi Junior.
 

Умните часовници MyKi са интригуващи джаджи, които биха се харесали на всяко дете. Освен класическата функция за показване на точен час, технологичните възможности на тези умни часовници са в подходящ за подрастващите дизайн. И трите модела от кампанията на A1 имат някои базови и полезни функции, но се различават визуално, включвайки допълнителни технически възможности.

 
Класическият MyKi Watch
Моделът MyKi Watch е класически. Той се предлага в два цвята – комбинация от светлосиньо със зелено или комбинация от нежен розов цвят с наситено жълто. Освен пъстрите цветове, удобният и устойчив дизайн на часовника, впечатление правят и неговите технологични възможности. Родителите могат да поддържат връзка със своето дете чрез директни обаждания.

Едно от най-големите удобства при модела е, че предварително може да бъде зададен списък с определени номера, които да се свързват към смарт часовника. По този начин сигурността е още по-висока, а родителите могат да бъдат спокойни, че децата няма да получават обаждания от непознати номера.
Друга интересна функция е SOS бутонът. При натискане на този бутон часовникът автоматично започва да набира предварително посочен списък от три номера, например мама, татко, баба, които да извести за извънредната ситуация.


За спокойствието на родителите много привлекателна характеристика е и това, че MyKi Watch има вграден GPS тракер, който използва данни от 12 сателита. Така те могат да бъдат спокойни, че по всяко време могат да „видят“ къде играе и се разхожда детето им, без да го лишават от самостоятелност и да го надзирават непрекъснато. Проследяването става лесно чрез приложението на MyKi, което е съвместимо с операционна система Android или iOS.
 
Стилният MyKi Touch
Другият модел, включен в кампанията на А1, е с красив дизайн, лек и здрав корпус - MyKi Touch. Интерактивният часовник позволява управление чрез докосвания, което прави управлението му точно като детска игра. Леката конструкция със специална силиконова каишка перфектно пасва на детска китка. Тя може да се заменя и има антибактериална защита.

Комуникацията между родителите и техните деца е изключително важна, а в моментите на отдалечено местоположение – бързата връзка е от огромно значение. Тук главните функции на MyKi Touch също са на супер ниво. Връзката е стабилна и ясна, с което разговорите са с отлично качество.

В същото време проследяването на локацията на детето е с още по-разширени възможности и още по-голяма точност. Родителите могат да бъдат спокойни, че по време на учебни занятия смарт часовникът няма да разсейва детето, защото освен трите мелодии на звънене, MyKi Touch разполага с тих режим и вибрация. В допълнение, в зависимост от местоположението, умният часовник автоматично може да активира даден режим.
 
Впечатляващият MyKi Junior 
Третото предложение от кампанията на А1 е MyKi Junior. Той също е с отличаващ се дизайн и предлага разширени функции. Цветният дисплей е по-голям – до 1.44 инча, като освен, че той е сензорен, на него могат да се визуализират картини. Това е и най-голямата разлика от останалите два модела – MyKi Junior позволява провеждането на двупосочни видео разговори.
 

По този начин родителите могат не само да провеждат разговори със своите деца, но и да ги видят в реално време. Умният часовник използва за тази цел вградена камера над екрана. По-големият дисплей дава и възможност за обмяна на съобщения, емотикони и гласови съобщения, като за тази цел родителите могат да използват приложението MyKi Junior.

С цел бърза комуникация, всичко е улеснено за родителите и за децата, като в същото време малчуганите могат да се забавляват с умното устройство, което винаги е на тяхната китка.
 
В рамките на кампанията на А1, промоционалните цени на трите MyKi часовника са валидни със специално разработения тарифен план за деца A1 Kids. Неговите предимства представляват удобство за родителите, защото включва неограничени минути за изходящи разговори към мобилната мрежа на телекома, неограничени видео разговори, 50 минути за разговори към всички оператори и 50 MB на максимална скорост. Планът дава възможност за спокойна и улеснена комуникация между родителите и децата.