София От днес новият Samsung Galaxy A20s вече е достъпен за клиентите на VIVACOM на цена от 6.98 лв. на месец в комбинация с план Smart U. Елегантен и удобен, със стилен дизайн, устройството гарантира отлично изживяване.  

Samsung Galaxy A20s има 6,5-инчов HD+ Infinity-V дисплей, който осигурява оптимална картина и по-наситени цветове. Обширният екран е перфектен за гледане на видео и гейминг.

Моделът разполага с тройна задна камера за изумителни снимки – 13 МР + 8МР + 5МР. Комбинацията гарантира ярки и ясни изображения, с дълбочина и внимание към детайлите.

Предната 8 МР камера прави висококачествени селфита и осигурява отлично качество на видео разговорите. Устройството е оборудвано с филтри и стикери за персонализиране на снимките.

Смартфонът разполага с 32 GB вътрешна памет за съхранение на всички важни файлове. Тя може да бъде разширена до 512 GB чрез microSD слота за карта памет.

Осем-ядреният Cortex A53 процесор и чипсетът Qualcomm Snapdragon 450 осигуряват безупречна работа и безпроблемен мултитанскинг.   
Предимство на Galaxy A20s е и издръжливата  4 000mAh  батерия с функция за бързо зареждане.