Anantara Kihavah Maldives Villas, разположен на Баа Атол на Малдивите, е най-тагваният хотел в Instagram.

Читателите на списание Luxury Travel Advisor му дават 45 385 гласа, които го нареждат на първото място в класацията.

Той предлага 80 частни вили с басейн - някои от тях кацнали на дървени кокили над водата, а други - разположени на девствен плаж.
Гостите му могат да се гмуркат сред невероятните коралови рифове на световен биосферен резерват, признат от ЮНЕСКО, а един от четирите му ресторанта предлага и да вечерят сред тях.

Според Карл Уебстър, директор PR и комуникации на хотела, към първото място в класацията го водят както подводният му ресторант Sea, така и обсерваторията и площадката за наблюдение на нощното небе, снимки от които често се появяват в Instagram.


 

Ако и вие имате желание да се тагнете от Anantara Kihavah Maldives Villas, то тогава трябва да знаете, че цените на двойната стая започват от 1600 долара на вечер, в което се включва и закуска.

Второто място в класацията на най-тагваните хотели в Instagram заема Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve, намиращ се в Убуд, Бали.Той изпреварва Viceroy Los Cabos, разположен в мексиканския курорт Сан Хосе дел Кабо.Топ 4 завършва с хотел Matilda в Сан Мигел де Алиенде, също в Мексико.