Ето как да отслабнете по лунния календар

Позволено е да ядете повече плодове, зеленчуци, варива и ядки

Гладуването или очистителните практики в 22 лунен ден строго са забранени.

Край на мистерията: Ето защо някои хора се състаряват по-бързо

За тези, които спазват постите - Великденският пост започна от 2 март и продължава до 19 април. Забранява се консумацията на храни от животински произход - месо, яйца, мляко и производните им.

Позволено е да ядете повече плодове, зеленчуци, варива и ядки. Строгият пост не се препоръчва на болни, на малки деца, на възрастни хора, на бременни жени и кърмачки.  

За тези, които не спазват пости - Хранене по лунен календар

22 лунен ден е свързан с натрупване на енергия в организма, затова днес не трябва да се гладува и да се пости. Гладуването или очистителните практики в 22 лунен ден строго са забранени. Това може да даде точно обратния резултат.

Добре е да се хапва задоволително, употребявайки разнообразна растителна храна. Може също така да се използват яйца, риба, тестени изделия, млечни продукти.

Добре е да се пият плодови сокове, да се консумират задушени зеленчуци и печени плодове.

Как солта премахва бръчките само за 5 дни

Днес спокойно можете да си хапнете пай, торта, сладки кифлички, сладкиши и други подобни вкусотии. Единственото предупреждение е да употребявате продукти с по-малко добавени изкуствени съставки. За предпочитане са естествените подсладители – мед, плодове, фурми.

Днешното предложение:

РУЛА С БУТЕРТЕСТО

Продукти: бутертесто, кисели краставички, стерилизирани гъби, твърдо сварени яйца, колбас, кимион, босилек, черен пипер, сол, разбити жълтъци за намазване, ким за поръсване.   

Приготвяне: Разделете тестото на три части. Пригответе плънка от нарязани краставички, гъби, колбас и яйца. Овкусете с подправките и разположете върху трите части тесто.

Навийте на стегнати рула, разположете ги в намазана тавичка, намажете с разбитите жълтъци, поръсете с ким и печете до златисто в предварително загрята фурна.

Колбасът може да се замени със сварено пилешко месо.