Всички сме били там. Независимо дали сте във връзка сега или сте свободна, защото сте била зарязана, сама сте приключили нещата или просто искате да бъдете. Всички знаем какво означава да сме сами. Една половинка от вас се чувства прекрасно заради факта, че не трябва да се притеснявате за Св. Валентин, но има и една друга страна от вас, която винаги ще се чуди какво би било, ако просто си бяхте дали малко време, за да подишате и да намерите себе си.

Но това не е статия как да откриете истинското си Аз, а как да привлечете любовта и да намерите правилната. 

1. Погрижете се за себе си

Колкото повече полагате усилия, за да се почувствате като кралица, толкова е по-вероятно да привлечете правилния партньор, който ще се отнася с вас по същия начин.

2. Облечете се, излезте и се чувствайте супер

Това е важно. Колкото повече се стараете да изглеждате най-добре, толкова повече ще се чувствате така. Като отплата, колкото повече положителна енергия изпращате към вселената, толкова по-вероятно е да е намерите този, който е отреден за вас.

3. Потопете се в нещата, които ви правят това, което сте

Най-вече не искате такава любов, заради която чувствате, че трябва да се промените. Имате нужда от такава, в която не само се чувствате комфортно, но подобрява нещата около вас. Затова рисувайте. Практикувайте любимата си йога. Потопете се в хобитата си и всички неща, които ви правят тази уникална личност, която сте. Вярвайте ни, ще ви отведе много по-далеч, отколкото сте очаквали.

4. Проверете приоритетите си

Ако вашите приоритети все още не са подредени, не смятайте, че ще може да жонглирате с всичко, особено когато имате и връзка. Трябва да се научите как да разпределяте правилно ценното си време. Връзката, която е правилната, ще бъде в началото на списъка ви, макар че не трябва да бъде на първо място.

5. Запомнете да бъдете реалистични

Ок. Ако сте от тези хора, които променят нуждите и желанията си, за да се впишат в стандартите на общоприетата връзка, моля ви спрете. Трябва да бъдете реалистични. Ако сте, бъдете реалистични за всеки аспект от живота си сега и къде виждате себе си. Ако не сте реалистични, успех с цялото нещо "ще продължи вечно", защото най-вероятно няма да се случи.

6. Гледайте от положителната страна

От друга страна, не трябва да бъдете нищо друго освен оптимистични, когато предприемате нещо ново. Трябва да мислите положително и да виждате нещата от светлата им страна. Когато забележите хубаво момче в бара, не се притесняйвате, че той ще ви отхвърли, а отидете смело и го заговорете. Няма какво да губите.