Вие сте абсолютни фенове на Nike Air Max или пък просто ви се иска да ги изпробвате? Търсите обаче и малко идеи как да ги комбинирате умело с всеки тоалет за прекрасен стил и същевременно удобство. Чудите се трябва ли да сте стриктно спортни, с какви якета да ги носите и имат ли значение аксесоарите към тях. Ще ви помогнем с няколко идеи, за да направим избора ви по-лесен.

С какви дрехи да комбинирам Nike Air Max?

Като цяло Nike Air Max не са просто спортни обувки, а изключително моден аксесоар. Те могат спокойно да бъдат както основен акцент на тоалета ви, така и чудесно допълнение към него, което същевременно ви предоставя и много добър комфорт. Определено можете да ги носите с всякакви спортни панталони или цялостни екипи и ще изглеждате много добре. С тях лесно има как да се впуснете и във всеки спорт.

Освен това обаче те са стилни за комбинация с дънки и блуза, а също и със спортно-елегантни панталони и интересни ризи. И това не е всичко. Можете спокойно да ги носите и с различни рокли. Реално няма да се вържат единствено с изключително официални такива, но с всякакви други могат да бъдат в добра комбинация и чудесен акцент. Например защо не в интересен цвят, който допълва вашия стил. За начало можете да разгледате изключителното изобилие от модели тук: https://obuvki.bg/c/obuvki/kolektsiia:nike_air_max.

С какви връхни дрехи да комбинирам Nike Air Max?

Като цяло комбинациите на Nike Air Max с връхни дрехи също могат да са доста разнообразни. През порлетния и есенен сезони те ще си отиват чудесно с всяко спортно яке. Но не само. Можете идеално да ги вържете и с късо кожено яке, а също и с по-дълга спортно-елегантна жилетка. През вече по-студените месеци също можете да носите някои от моделите на марката, като е чудесен вариант да бъдете алтернативни и интересни с по-дълго палто или яке и с чудесни обувки.

Ако пък погледнете летния сезон, тук опциите са повече от много. Стандартно ще ви трябва нещо връхно сутрин и вечер. Можете да подберете множество опции. Например дънково яке с дънки и Nike Air Max или пък тънка жилетка и спортно-елегантен панталон. Можете да изберете и просто шал или ръкави в комбинация с рокля.

С какви аксесоари да комбинирам Nike Air Max?

Ето тази част е изключително важна за завършване на цялостния ви стил. Например за много спортен вид, можете да изберете интересна раница. За мъжете пък защо не и чанта за кръст и интересна шапка с козирка. За рокля пък за дамите защо да не изберете малка чанта в цвета на обувките. Като цяло можете да ги комбинирате и с аксесоари на различни други спортни марки. Един пример на такива, които ще се вържат много добре ще откриете тук: https://obuvki.bg/c/obuvki/marka:under_armour.

Освен обаче класическите и добре познати аксесоари, като шапки, чанти, ръкавици и шалове, можете да допълните тоалета си още и с интересно бижу. А също така е добра идея да включите и часовник за едновременен завършек на вашия тоалет и функционално удобство. Вижте 10 съвета за това кой часовник да изберете за ежедневието си.