ОВЕН


За Овните понеделник е важен и вие трябва да предприемете решителни стъпки в службата или да вземете сериозно решение, отнасящо се до вашата работа. Денят ще ви донесе успех при осъществяване на срещи, разговори по професионални въпроси. Пазете се от измами.

ТЕЛЕЦ

Успешен е понеделник за Телците, по служебни въпроси обаче трябва да действате без влиянието на емоциите, като преценявате трезво и реално всички положителни и отрицателни страни на съответните въпроси. Най-голям успех ще постигнете в делови разговори.

Под какви зодии се раждат най-често жените, които могат да променят света


БЛИЗНАЦИ

Близнаците са нападнати от мрачни мисли, които от време на време преминават в открита язвителност, но това не би помогнало да поправят настроението си. Необходимо ви е да престанете да мислите, че ще загубите здравата основа под краката си. В службата съгласие и равновесие.

РАК

Не бива да смятате, че позицията ви е неравностойна в службата или спрямо партньорите в бизнеса. Подобни мисли само ще ви огорчат и разбалансират. Някои от вас сега са с наранена и болезнена психика, но не се поддавайте на такива въздейстия. Бъдете внимателни с близки и приятели!

ЛЪВ

Не допускайте грешки, от които по-късно ще последват неудобства за вас. В понеделник вашите възможности са твърде добри и дори мнозина ще могат да диктуват условията. Околните ще се съобразят с мнението ви и няма да ви противоречат. Ще постигнете успех! Служебният ден ще бъде ползотворен и печеливш за вас.

ДЕВА

Позицията на Девите е фрапираща, това се дължи на мощните положителни и отрицателни сили. Изправени сте пред философска дилема в състояние на нервна превъзбуденост. Сторете онова, което сте намислили, без да се притеснявате от възможен неуспех – рискувайте.

ВЕЗНИ

Чувството на безпокойство расте при Везните, причините са лични. Ще постигнете желанията си и не е необходимо да се държите подозрително в дома си. Оставете всичко да се движи в неестествени граници и с присъщия му ход, не изпреварвайте събитията. Късмет в любовта.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

СКОРПИОН

Скорпионите са превъзбудени в понеделник, но вашето състояние скоро ще се нормализира. Всъщност този процес започва именно сега, макар че мнозина могат да не забележат. Притесненията ви наистина отпадат, а вие трябва да смените тактиката си, залагайки само на сигурни действия.

СТРЕЛЕЦ

Понеделник е доста добър за вас и благодарение на активната си природа може да се реализирате. В службата ще ви се наложи да вземете бързи решения във връзка с успешното завършване на поетите ангажименти и положителна активност няма да ви липсва. Неочаквано известие, което ще ви зарадва и ще ви даде възможност за реализация на някакъв ваш план.

КОЗИРОГ

С известно недоверие днес ще се отнасяте към околните или поне част от вас ще се държат така към другите. Но нямате причина за особени притеснения, макар че недоброжелателите ви са в силни позиции, сега и вашата предпазливост не е излишна. Имате прекрасни позиции да искате от началниците си увеличение на заплатата, стига да изложите правилно искането си.

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

ВОДОЛЕЙ

Повишени емоции, силни чувства, но всичко е старателно скрито под благородно услужливо поведение. Може да се говори за вашия гняв, той понякога се появява на повърхността, но това не е същественото днес. В служебните си задължения сте активни. Възможност за нова любовна авантюра. Семейните от вас да внимават в отношенията с брачния партньор, налице е някакво недоволство.

РИБИ

Проблемите за Рибите в понеделник са два, заемете се веднага с разрешаването им. Единият от тях ще приключи безпрепятствено, но другият е все още неизяснен и съществува невъзможност на сегашния етап да действате за разрешаването му. Късметът продължава да бъде с вас, така че успешно може да се впуснете в ново начинание.