Овен 


Използвайте този ден, за да се представите по-добре. Можете да укрепите позицията си, да увеличите доверието сред приятелите. Въпреки това, бъдете изключително бдителни. Вие самите може да попаднете в капана на собствените си погрешни схващания.  

Телец 

Сега е нежелателно да започвате нещо, да правите окончателния избор, да давате обещания и да вземате пари. Доверете се на сърцето си, слушайте гласа на интуицията. Това е най-верният съветник към момента. 

Близнаци 

Днес ще имате причини да се посмеете. Изпълнени сте с добро настроение и желание за живот. Не можете да седите на едно място, винаги трябва да правите нещо. Вечерта ще завършите деня с хубава музика и чаша вино. 

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Рак 

Бъдете много внимателни към другите, това е ден на измама, илюзии и грешки. Нищо страшно няма да се случи, ако останете бдителни. Това е подходящ момент за подобряване на дома и декорацията. Можете да промените интериора, използвайте въображение.  

Лъв 

Луната е в Овен и можете да запретнете ръкави и да действате. Всеки момент е специален днес. Вие сте активни и отворени към красивите моменти в ежедневието. Вечерта може да ви очаква изненада или поне повечето от вас. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.
 

Дева 

Пийте повече вода и наблегнете на почивката. Необходимо е и малко движение, но не се насилвайте да правите нищо. В отношенията с вашата половинка има надежда за взаимно разбирателство. Старайте се да поддържате този крехък баланс. 

Везни 

 Ще трябва да се адаптирате по-добре, да търсите нови точки за контакт и по възможност да изоставите някои незначителни идеи. Като цяло денят ще е спокоен. Само партньорът ви може да ви изнерви малко. Но дори това ще отшуми до вечерта.  

Скорпион 

 Трябва днес да сте много внимателни, защото може да има някои неочаквани ситуации. Отношенията у дома може да не са леки, защото сте предразположени към лесна раздразнителност. 

Стрелец 

 Бъдете толерантни към семейството си, към близките - не повтаряйте минали грешки, смекчете гордостта си, бъдете добри с тях. Този ден е подходящ за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, общо почистване. 

5-те най-приказливи знака на Зодиака

Козирог 

Най-добрият начин да прекарате деня е като се отпуснете или направите една дълга разходка. Не позволявайте на никого да ви препира за нищо и да ви кара да бързате. Правете това, което ви харесва. 

Водолей 

 Луната в Овен няма да ви остави да спите дълго и да се излежавате в леглото. Прави ви активни и ще се чувствате все едно извършвате престъпление, ако не правите нещо. Намерете време и за забавления. 

Риби 

С Луната в Овена ще имате своите трудности. Нещата просто се случват твърде бързо за вас. Избягвайте сблъсъци и разправии. Това не е денят, в който можете да се доказвате, а и няма защо.