ОВЕН

За Овните понеделник е един много добър ден. Успешно развитие имат професията, бизнесът и финансите. Има промени, които ненапълно са завършили около вас. Трябва да бъдете по-бдителни, все още не сте се стабилизирали.

ТЕЛЕЦ

Телците няма да имат основание да се оплачат в понеделник. Съдбата ви дарява с голям шанс за реализация по лични въпроси, но и професионалните или бизнес ангажименти не остават на заден план. Стабилитетът на повечето от вас е ярко изразен и днес линията на проявата му ще бъде в сферата на финансите.

Луд късмет застига тези 3 зодии до дни
 

БЛИЗНАЦИ

В понеделник за Близнаците е характерно великодушието. Денят ще бъде труден за вас на работното място, където могат да възникнат необичайни ситуации. Но не става въпрос за нищо лошо, а още по-малко, че то би могло да има отношение към вас. Днес шансът е на ваша страна, но подхождайте по-резервирано.

РАК

В понеделник шансът за Раците никак не е малък, но повечето от знака са на друго мнение и ще решат, че трябва да действат дори неконвенционално, ако се наложи. Ако така разглеждате нещата, това не ви дава никакво предимство. Налице е професионалният успех за всички.

ЛЪВ

Не намаляват добрите възможности за Лъвовете и линията на вашия просперитет продължава. Денят се характеризира с много късмет, реално той ще се прояви в деловите ангажименти. Така е и във финансовата сфера, където мнозина ще спечелят. Възможно е да възникнат противоречия.

ДЕВА

Този ден е добър за вас, но е задължително да изострите вниманието си относно хората, които вече са се обявили за ваши противници. Възможно е зад гърба ви да се опитат да направят трудноразрешими онези ваши дела, които зависят от държавни инстанции. Емоциите не са добър съветник за делови действия.

ВЕЗНИ

Чудновато ще изглежда днес поведението на много от вас за околните – колеги или приятели. Но реакциите ви са такива поради необясними за вас случаи. Неадекватното ви състояние ще е причината за вашето вътрешно смущение, което води до още грешки. Концентрирайте се за изпълнение ангажиментите си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

СКОРПИОН

Скорпионите не са в най-добрата си форма днес. При едни се дължи на прекалено голяма умора, а при други има функционална или психическа неразположеност. Бедата не е голяма, защото професионалният ден ще ви “погълне” и ще намерите точното си място. Добре е да действате за разрешаване на проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Като се изключи напрежениe в дома и породилите се неприятности, всичко, свързано с вашия делови или личен ден, ще ви радва с добро разрешение. Въпреки това днес не е най-удобният момент за финансова реализация. Може и да опитате, но няма да получите онова, на което се надявате. Не се разпилявайте в решаване на задачи, които не са във вашите възможности.

КОЗИРОГ

Лични успехи ще имате в понеделник. Същото се отнася и за службата ви или бизнеса, но всичко, свързано с контактите ви, вероятно ще претърпи неуспех. Предоставя ви се възможността за действия в сферата на финансите. Ако не проявявате диктат под каквато и да е форма, ще избегнете негативни моменти. Не се конфронтирайте с колеги, в най-скоро време ще имате нужда от помощта им.

Зодии, които никога не трябва да работят заедноВОДОЛЕЙ

Деловите успехи са налице, но повечето от Водолей ще действат механично в понеделник. Професионалните постижения не ви позволяват проява на наивност при осъществяване на различни финансови дела. Всеки опит за доверчивост от ваша страна води до грешка, която ще бъде наказана. Сами си вършете работата и ще берете плодовете от труда си.

РИБИ

Хубав ден за Рибите. Всичко около вас ще бъде успешно, а в деловия живот и победата ви е извън всякакво съмнение. Единственото смущаващо обстоятелство е, че мнозина от вас не се чувстват здравословно добре. В това състояние за някои се налага професионално пътуване, ще превъзмогнете трудностите. Ако можете, отложете пътуването, ще се чувствате дискомфортно.