ОВЕН

Ще ви бъдат много полезни изобретателността и способността бързо да взимате смели решения. Ще се справите със сериозни предизвикателства и ще завършите успешно трудна задача. Необичайни срещи ще оставят трайни следи у вас. Денят е подходящ, да се откажете от някои вредни навици.

ТЕЛЕЦ

Това е денят, в който е добре да се занимавате с важни въпроси. Много смели начинания ще бъдат придружени от късмета. Трябва да сте горди със себе си. Ще успеете да разрешите голям проблем без чужда помощ. Възможно е интересни запознанства да се завържат далеч от дома. 

2 зодии да се готвят за големи промени през април

БЛИЗНАЦИ

Не се вълнувайте и се опитайте да запазите самообладание. Това не е най-благоприятният ден за общуване. Дори с любимите си хора понякога ще бъде трудно да се разберете. Ще успеете да туширате конфликтите и да поддържате добри отношения с всички. Следвайте интуицията си. 

РАК

Постоянството и самочувствието ще ви бъдат много полезни днес. Възможно е нещо да не върви по план и да не може да постигнете целите си веднага. Но това няма да ви принуди да се откажете от плановете си. Стари познати ще се радват да помогнат, ако се свържете с тях. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ЛЪВ

Може да започнете деня с важните разговори. Дори хора, които преди не са се интересували много от вас, ще се вслушат в думите ви. Решенията, взети в този момент, ще бъдат правилни и с дълготраен ефект. Ще успеете да помислите и за бъдещите си планове, на които си струва да се даде приоритет. 

ДЕВА

Опитайте се да гледате на нещата реалистично и да избягвате илюзиите. Днес може да бъде трудно и понякога изкушението да се откажете ще бъде много силно. Сутринта не са изключени дребни недоразумения. Но всичко ще се оправи бързо. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри съвпадения. 

ВЕЗНИ

Не разчитайте на лесен успех във важни въпроси. Внимавайте с парите. Помислете добре, преди да правите непланирани покупки, особено ако изискват заем. Ако отивате на пътешествие, обмислете внимателно маршрута си и се уверете, че носите всичко необходимо със себе си. 

СКОРПИОН

Денят ще премине приятно, ако не се вманиачавате по дреболии и не придавате голямо значение на събитията от сутришните часове. Не забравяйте, че не винаги си струва да се намесвате в делата на другите. Ако се фокусирате върху това, което е важно за вас, със сигурност ще успеете. Внимавайте с парите.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино
 

СТРЕЛЕЦ

Покажете снизхождение към слабостите на близките - това ще ви позволи да избегнете много неприятни моменти, взаимни претенции и обиди. Вероятни са незначителни разногласия, а не са изключени и разгорещени спорове. Ако проявите търпение, вечерта ви ще бъде прекрасна. 

КОЗИРОГ

Не всичко ще е лесно, но бързо ще преодолеете трудностите, които възникват. Интуицията ще ви подсказва как да постъпвате. Не прибързвайте със заключенията. Не правете и не казвайте нищо, за което по-късно ще съжалявате. Очаквайте новини, които ще объркат плановете ви за следващите дни. 

2 зодии ще забогатеят през април

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня обещава необичайни срещи. Това е подходящо време за общуване. Бързо ще се договорите дори с тези, които не споделят вашите интереси. Може да обсъждате както работни, така и лични въпроси. Все ще имате полза. Следобед очаквайте по-стресови моменти. 

РИБИ

Не се задоволявайте с малко. Днес ще постигнете успех, ако се съсредоточите върху постигането на най-важните си цели. Сутринта е по-добре да действате самостоятелно, да не губите време в дискусии и обяснения. Няма да бъдете разбрани веднага, но това не трябва да ви притеснява. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук