ОВЕН


Какво колекционирате? За какво можете да кажете, че ви принадлежи? Има ли такива неща, които винаги ще бъдат с вас? Хубав ден за хубави въпроси, за усилване на чувството за сигурност. Просто се разгледайте и се приемете с всички плюсове и минуси, които вие оценявате като такива, а те всъщност просто са. Това е вашата енергия с местата, където се усилва и с местата, където се губи.

ТЕЛЕЦ

Не можеш да си самотен, докато имаш себе си. Въоръжени с това верую, тръгвайте смело напред. Е, да, още е неделя, но винаги има къде да отидете или най-малкото какво да планирате. А работата върху себе си никога не свършва.

Каква любовница си според знака на зодиака

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден за мечти и релаксация. Обикновено вие мечтаете в движение и вашата медитация се нарича динамична. И все пак дайте на тялото си шанс да изпита и друг вид движение – движението в покой. Не контролирайте мислите си, само ги наблюдавайте и после съберете плодовете. Хубаво е да опитате нещо ново, нали?

РАК

Позволете си да сте малко луди в днешния ден. Направете нещо, което не сте правили досега, изпробвайте нова игра, нови упражнения, нови науки. Оставете се интуицията да ви поведе в посока, която досега не сте хващали. И бъдете щастливи. Бъдете като деца!

ЛЪВ

Дългата практика усъвършенства умението, но внимавайте какво практикувате. Просто днес е време за равносметка. Какви резултати сте постигнали, а какви бихте искали да бъдат те? Преди да стигнете някъде, трябва да знаете за къде сте се запътили. Имайте едно наум.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ДЕВА

В лабиринта от пътища пред вас, внимавайте да не загубите себе си. Възможностите са много, мъдрост ви е нужна, за да знаете кой път да хванете. А мъдростта е нещо, което се придобива с опит, понякога с болка и тъга. Бъдете готови да платите цената.

ВЕЗНИ

Днес можете да победите всички страхове и съмнения. Готови сте да рискувате в името на целта, която следвате. Просто не бъдете прекалено самонадеяни или горделиви, знайте, че ходите по тънък лед. Предизвикателен ден.

СКОРПИОН

Можете да решите всички емоционални проблеми днес, да балансирате противоречията и при това да останете спокойни. Но ще имате нужда от някой до себе си, някой, който да ви бъде нещо като пристан и опора, да ви даде на вас сигурност и внимание.

Любовното мото на всяка зодия

СТРЕЛЕЦ

Ще получите удовлетворение от простичките житейски неща. С лекота ще успеете да се впишете във всяка дейност, работа или компания, ще усещате пулса на нещата и ще правите всичко леко, леко. Просто не се заблуждавайте, че е завинаги. А и не си правите илюзии по отношение на другите.

КОЗИРОГ

Преди да разпалите огъня в някого, дайте си сметка ще го поддържате ли или ще го гасите. Любовта е прекрасна, ако е безусловна, в другите случаи може да те подпали или пък бързо да изгасне. Във всеки случай е добре най-напред да сте наясно със себе си.

ВОДОЛЕЙ

Разровиш ли спомен, ще бликне сълза, в което всъщност няма нищо лошо. Спомените са опора, но и горчилка понякога, позволете им да се отлеят от вас. Освободете се и се усмихнете свободни и леки. Споменът може да бъде голяма сила.

РИБИ

Днес ще сте любопитни към всичко, което се случва около вас. Еднообразието ще ви уморява и ще ви дотяга. Просто пътувайте, наблюдавайте, говорете, събирайте впечатления, нахранете се с информация и вълнения.