Лечебният плод с най-високо съдържание на витамин С
Той ускорява метаболизма и намалява риска от затлъстяване
Ацеролата е малък плод, който прилича на череша. Плодът се използва стотици години като лечебно растение в Латинска Америка, като най-голямото му предимство е високото съдържание на витамин С.
Миди, яйца, мляко, глутен най-често причиняват хранителна алергия
Всъщност ацеролата съдържа в пъти повече витамин С от портокалите.
Високото съдържание на витамин С подпомага образуването на колаген, който е важен за изграждането на здрава кожа.
Вижте коя храна е строго забранена на закуска
Плодът съдържа много малко калории. Той ускорява метаболизма и намалява риска от затлъстяване. Той също така облекчава подуването на корема, премахва спазми и помага при други стомашно-чревни проблеми.