Майка на четири деца остана парализирана, след като падна от спалня със "супер кралски размер" по време на секс. Сега тя е започнала дело срещу фирмата производител, искайки да ѝ бъдат изплатени 1 милион британски лири. 46-годишната Клеър Бъсби е получила катастрофалните травми на гръбнака си, когато е паднала по гръб от наскоро доставения ѝ "двоен диван" през август 2013 година, пише в. "Дейли мейл".

Успешната бизнесдама от Мейдънхед заяви, че е била в леглото гола заедно с партньора си, когато е станала трагедията. Бъсби, която в следствие на инцидента била прикована към инвалидната количка, твърди, че леглото ѝ е било доставено без два жизненоважни плъзгащи се крака. Това на свой ред е довело до разлика от 4 сантиметра във височината от единия му край до другия. 

Бъсби, която е имала верига от салони за красота, в момента съди Berkshire Bed Company Ltd, твърдейки, че леглото ѝ е било "дефектно".

Бизнесдамата заяви, че "е била по средата на полов акт", когато е паднала от леглото. "Бях се позиционирала върху него клекнала на колене. С дясната си ръка го докосвах, лявата ми ръка докосваше крака му. Бях полулегнала на леглото", каза тя на съдията. 
 След това, ищцата поясни, че "липсващите плъзгащи се крака" са направили така, че леглото да бъде наклонено на една страна, което я е накарало да загуби баланс. Тя е трябвало да си смени позицията и в резултат е "катапултирала" на пода. "Главата ми се удари в пода, паднах настрани, чух как пружина се чупи в тялото ми", разказа още тя. 

От компанията за легла отричат да са виновни за инцидента. Техен представител заяви, че "всичките компоненти са били монтирани по време на сглобяването на леглото".  По думите му, причина за трагедията са действията на жената върху леглото. 

Процесът продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ