23-годишната Шеридън Ларкмън от Австралия събира средства за операция по намаляване на бюста. Десетият размер на гърдите й не позволява на момичето да води нормален живот и й докарва непрекъснати болки в гърба.  
Още на 16-годишна възраст Шеридан смятала да се подложи на операция по намаляване на бюста си. След като родила първото си дете, гръдната й обиколка станала още по-голяма и към днешна дата достига 10-и размер. „Това разруши живота ми. Ненавиждам гърдите си. Винаги съм ги ненавиждала. Не съм много висока, затова и няма как да ги компенсирам с килограми и размер”, обяснява младата австралийка.


 
Майката на две деца се притеснява, че с възрастта проблемите й ще се изострят и тя няма да може да се придвижва нормално заради болки в гърба. „Големите гърди означават постоянни болки в гърба и раменете. Не  искам на стари години да се окажа прикована към леглото заради този товар”, добавя тя.


Шеридън е открила сметка, по която набира средства за операцията. Тя трябва да събере около 10 000 долара и се надява потребителите на социалните мрежи да й помогнат да се избави от този мъчителен товар.
 
„Моля ви, помогнете ми да си платя операцията, за да съхраня здравето си и да мога без проблеми да се наслаждавам на живота и децата си”, зове Ларкмън.

Превод: БЛИЦ