Възмездие винаги има. Това осъзнава върху себе си безотговорен мъж, който напуска бременната си любовница. След раждането той изпада в истински шок!

Британецът Тейлър изпаднал в паника, когато любовницата му дошла и казала, че е бременна от него. Да си прекарват добре - да, но не и да си разваля брака и да се налага да се грижи за дете. 

Модният свят изтрещя: Дамите почнаха да обличат пари - буквално! (СНИМКИ)

Затова и предложил на приятелката си да се върне обратно в родната си Италия с обещанието, че ще плаща 18 години издръжка за нея и детето. Условието било съпругата му да не научава никога. От друга страна се интересувал все пак как ще мине раждането. Затова и се разбрал с любовницата си да му изпрати картичка с позивната "Спагети", ако всичко е минало добре. 


Така щял да разбере, че вече е баща.

Няколко месеца по-късно съпругата му показала картичка с доста странно послание: "Спагети, спагети, спагети, спагети, спагети. Три с кюфтенца и без тях".

Историята се пресъздава в английските медии като виц, но всъщност е по действителен случай, в който обаче бебетата били само три. Не е ясно и как е постъпил безотговорният любовник.

Превод БЛИЦ