В началото на този април А1 спечели търга за разпределението на радиочестотния спектър 3,6GHz и вече предлага първия 5G тарифен план в страната – А1 Unlimited.

Новият план е крачка в бъдещето, което 5G ни предлага. Вече знаем какви са предимствата на това да ползваме мрежата от ново поколение – високи скорости, достигащи над 1 000 Mbps, ниско времезакъснение и много други.

А1 Unlimited ще предложи на всеки потребител безкрайни възможности – неограничени минути и мегабайти без лимит на максимална скорост, включително и на 5G и неограничени SMS и MMS – в България и в роуминг в ЕС.


Цена и възможности:

До края на април сключилите двугодишен договор за А1 Unlimited ще заплащат месечна сметка от само 34,99 лв., която може да се намали с още два лева, ако услугата се заплаща онлайн през Моят А1. Освен неограничените минути и мегабайти без лимит на скоростта, тарифата включва 200 международни минути разговор към ЕС и дигитални услуги като Xplore TV GO Mini, A1 Wallet, А1 Net Protect и др.

Допълнителни услуги:

Освен неограничен трафик без лимит на скоростта вече и в 5G, клиентите на А1 могат да персонализират своя 5G план с допълнителни услуги по свой избор. Използвайки приложението Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg, всеки потребител може да включи до 4 услуги - мобилна телевизия Xplore TV GО Mini с каналите MAX Sport, спортните канали Diema Xtra, музикалната стрийминг платформа Deezer, филмови класики и нови блокбъстъри в HBO GO и др.

5G покритие:

5G мрежата на А1 е най-бързоразрастващата се у нас. Тя покрива населението на открито на над 75 града и курорта, което компанията планира да продължи да разширява чрез своята инвестиционна програма, която за миналата и тази година възлиза на стойност почти 40 млн. лева.

5G смартфони:

За да ползвате всички предимства на 5G мрежата и направите своя скок в бъдещето, е необходимо и телефонът да бъде интегриран към мрежата от ново пето поколение на А1. А1 постоянно разширява своето портфолио от мобилни 5G устройства и предлага множество варианти за всеки вкус и нужда.

В портфолиото са модели на Samsung, серията iPhone 12 и бюджетни бюджетните варианти от Xiaomi, TCL, Huawei, OnePlus и ZTE.