ESET улесни потребителите с изцяло преведи продукти.
Антивирусните решения на ESET вече са достъпни и във версии на български език. Преводът на NOD32 и Smart Security е плод на многогодишни разработки на компанията, съобщава TechNews.bg. Системите за информационна сигурност на ESET са преведени на повече от 20 езика, сред които български, китайски, полски, испански, руски и турски.

В работата по българската система участват и специалисти от Хай Компютърс. Много от проблемите, които възникват при работа с дадена програма, са породени от факта, че потребителите не винаги разбират съобщенията и предупрежденията на системата.

На познатия си език потребителите ще могат по-лесно да избират подходящите настройки и да реагират адекватно на съобщенията на приложението, коментираха от българската компания. Системите за защита на ESET са изцяло преведени на български език – не само интерфейса и системните съобщения, но и секцията за помощ, обучителните материали и инсталационната документация. Продуктите са достъпни за сваляне от сайта на компанията. /БЛИЦ