В съвременния свят, изпълнен с технологии, достъпът до глобалната мрежа се счита като част от важните потребности на човека. Днес всеки потребител желае да може да сърфира неограничено по всяко време и от всяко място. Това е и една от причините смартфоните да са толкова популярни и да са неразделна част от ежедневието на много хора.

У нас развитието на технологиите, както и на мобилните мрежи, също е във възход. За да даде повече възможности на всеки потребител да сърфира спокойно на максимална скорост, както и да провежда разговори без да се притеснява дали има достатъчно минути, преди броени дни А1 стартира промоционални условия на своите абонаментни мобилни планове – А1 ONE Unlimited.


Така например, един от най-атрактивните тарифни планове от серията – А1 ONE Unlimited 2XL, включва неограничени минути за разговори, както и цели 50 000 MB на неограничена максимална скорост. Промоционалните условия важат за целия двугодишен период на договора, което е още една предпоставка потребителите да предпочетат плана.

Включените мегабайти на максимална скорост важат за цялата територия на страната, както и в роуминг в рамките на страните от Европейския съюз и Европейската икономическа зона. Друга съществена предпоставка е, че примерният план идва на цена от само 29,99 лв. на месец.  Неограничените минути и множеството мегабайти са само част от екстрите, включени в план A1 One Unlimited 2XL и във всички останали планове One Unlimited. Те предлагат и повече спокойствие по отношение на сигурност, защото през първите 3 месеца от договора потребителите ще получат безплатен достъп от услугата A1 Net Protect, която ги предпазва от спам, фишинг или други видове атаки чрез зловреден софтуер.

Ежедневното използване на смартфони или таблети в голямата си част е свързано и с развлечението – гледане на множество видеа, телевизионно или филмово съдържание. С всички тарифни планове A1 ONE Unlimited потребителите могат да разчитат на истински емоции с мобилната телевизия A1 Xplore TV GO.

Планът А1 One Unlimited 2XL, например, включва 12-месечен безплатен достъп в абонамента до над 60 ТВ канала, като специално за феновете на спорта, в това число се включват спортните канали Max Sport 1, 2, 3 и 4, каналите Diema Sport 1 и 2, както и каналът за екстремни спортове EDGESport. Още един бонус за клиентите е, че трафикът към приложението не използва включените мегабайти в пакета.А1 предлага и още една услуга в промоционалните условия за плановете One Unlimited, която е ориентирана към всеки потребител, който желае да пазарува сигурно, бързо и по-лесно, използвайки дигитални плащания. Потребителите, избрали някой от новите планове, ще разполагат с 12-месечен безплатен достъп до Premium плана на дигиталния портфейл A1 Wallet.

С него всеки потребител може да плаща безконтактно на POS терминал, да пазарува онлайн със своята виртуална карта, да прави преводи по IBAN, или да изпраща и получава пари към други потребителите на приложението безплатно, само чрез няколко докосвания на екрана. Трафикът към тази услуга също ще бъде неограничен в рамките на промоционалния период.

За допълнително улеснение на потребителите, А1 дава възможност на своите клиенти да заявят своя план на сайта на компанията, като всеки може да го получи с куриер, независимо в коя част на страната се намира. Куриерската услуга е безплатна за потребителите, като при доставка потребителите ще получат и допълнителен подарък – външна батерия PowerCard с капацитет от 5000 mAh за повече удобство и зареждане в движение.