Новият iPhone X, който компанията Apple представи на 12 септември, е един от най-технологичните и желани смартфони през 2017 г. Единственият му недостатък е високата цена.

Galaxy S8

Именно по-малкият флагман на Samsung, според експерти , изглежда като идеален конкурент на новия iPhone. И двата смартфона са с идентичен диагонал на дисплея. Второ, и при двете устройства има органични матрици, произведени с мощностите на Samsung Display. Трето, всеки телефон е еталонно решение на производителя към днешна дата.

Сред преимуществата на Galaxy S8 пред iPhone X трябва да отбележим по-компактния корпус, следствие на голямата площ на дисплея в съотношение с предния панел, а също така несравнимо по-ниската цена.

Xiaomi Mi Mix 2

Този смартфон, представен в деня преди презентацията на iPhone X, е достоен съперник на флагмана от Купертино. Новата разработка на китайците, на първо място, е привлекателна с това, че представлява втория представител на линията „без рамки“ на Xiaomi. Освен това е по-евтин. Xiaomi Mi Mix 2 е изработен от керамика.

LG V30

Предимствата на LG V20 са многобройни, а по-ниската цена го прави по-изгодна покупка и сравнено с Galaxy Note 8. Този телефон е първият на LG, над който е работено доста усилено. Снабден е с напредничав процесор и предлага качествен звук в слушалките – по-добър от този, който чуваме при iPhone.

9 от най-добрите смартфони на годинатаТази година на пазара бяха предложени много интересни смартфони

 

LG Q6

LG Q6 е способен да изпълни ролята на достойна алтернатива. Той почти няма рамки, разполага със здрав корпус, интересна технология за идентификация на лицето и други интересни функции. Плюс е и по-ниската цена, сравнено с iPhone .

Essential Phone

Благодарение на своята ефектна външност, този смартфон е друга прекрасна алтернатива на новата рожба на Apple. Устройството се откроява с достъпна цена, керамичен корпус и преосмислена модулна конструкция.

Източник: Profit.bg.