Известният тайвански уфолог Скот Уоринг, изучавайки официалните снимки на NASA, редовно публикува за обществото свои находки и споделя свои мнения. Този път той изучи повърхността на околоземния астероид Ерос на базата на снимки, направени от НАСА, и откри на нея нещо много интересно. 


По думите на уфолога, на повърхността на астероида Ерос ясно се вижда изкуствено създадена конструкция, имаща правоъгълна форма. 

Уфологът е сметнал много забавно това, че НАСА е забелязала тази структура, а обясненията ѝ за нея са много предсказуеми и примитивни. 

Според учените на НАСА, това е голям правоъгълен предмет, който има размер 45 метра по диагонал. Повече никакви обяснения за находката не се дават.Уфологът смята, че НАСА не е обърнала достатъчно внимание на дадения обект и сега уфологът е убеден, че учените някак си ще реагират 

Поне те вече няма да могат да изтрият или тушират този обект. 

По-рано американският учен Дбеймс Бенфолд направи предположение, че космическите обекти, движещи се по една и съща орбита, като на нашата планета, може да са сонди на извънземни цивилизации. 

Не всички поддържат теорията на учения, но кой знае, може Ерос да е точно такъв астероид. 

 

Превод и редакция: БЛИЦ