Скот Уориинг, известен със своите интригуващи находки, отново привлече вниманието на обществото. Разглеждайки снимки на повърхността на Марс, Уоринг просто не е повярвал на учите си - пред погледа на уфолога се открила удивителна картина. 

Този път уфологът твърди, че на предоставени от НАСА фотоси на повърхността на Марс може да бъде съзрян цял град. 

Снимките говорят за това, е на Марс все още има живот, но Уоринг не изключва, че това може и да е само рядко природно явление. 

Фото из открытых источников

Изследователят смята, че този "град" има пряко отношение към Атлантида. 

Представителите на тази цивилизация уж някога са живеели на Марс, но поради някакъв неизвестен катаклизъм или война, те са напуснали безжизнената планета, за да се заселят на Земята. 

Напълно е възможно в легендите Атлантида да не е била континент, а планета. Работата е там, че на древните хора е било трудно да се обяснят събитията, свързани с пътешествията между планетите, затова в легендите става дума за "голям континент".

Уфологът е публикувал в мрежата видео с подобно описание на своята находка. 

По думите му, на снимките от Марс доста ясно се виждат геометрични правилни линии, които приличат на улици, покрай които се издигат сгради с куполи и кули. 

Уоринг дори е съзрял сграда, която много прилича на Ватикана. 

Линиите, които приличат на мрежа по ландшафта на Марс, са с дължина от около 1 километър. Изследователят е убеден, че дадената снимка е 100-процентно доказателство за това, че някога на Марс е имало живот. 

Превод и редакция: БЛИЦ