Това, че хората понякога виждат своите бъдещи печалби от лотарията, е достоверен факт, при което това нещо, ако не се случва често, поне се случва периодически. 

Очевидно такова "чудо" се е случило с американката Роуз жетър - жителка на град Питсбърг. 

Роуз видяла в съня си цифрите 7-12-14-21-27, попълнила новогодишен фиш на Cash 5 "Лотарията на Вирджиния" и… спечелила 100 000 долара. 

Жената признава, че вещият сън ѝ се присънил доста отдавна, като първоначално тя не повярвала на числата и дори се постарала да ги забрави. 

Те обаче така и не излезли от главата ѝ. И ето дни преди Нова година тя си купува фиш, попълва го, пуска го и си отдъхва облекчена. 

Жената имала усещането, че просто трябвала да направи това, за да се освободи от онзи сън и благополучно да го забрави. Но, не. Скоро тя разбрала за солидния джакпот. Как сега да не се вярва на сънищата?

През 2014 година нещо подобно се случи и с келнер в ресторант във Великобритания, който също видял късметлийските числа в съня си. Той споделил странната шега на своето подсъзнание с шефа си. Мъжът пък на свой ред решил да използва числата и пуснал фиш. В резултат бил спечелен голям джакпот. За съжаление собственикът на ресторанта оставил парите само за себе си. 

През май миналата година почти 100 000 долара спечели жена от град Балтимор, която в съня си получила късметлийските числа от "странен човек". Сънят ѝ се присънил преди повече от 20 години, през които жената постоянно използвала числата. Но изведнъж ...  

Както твърдят журналистите, които взимат интервюта от лотарийните късметлии, хората често виждат в съня си печелившата комбинация. Но едните смятат това за глупост и веднага забравят, другите, напротив, с всички сили искат да се докоснат към тайната на вещия сън и понякога успяват.

Тоест, специално търсят в съня си необходимите цифри, като за целта съществува дори специална методика, но в реалността нищо не им се получава. 

Както виждаме, настойчивата американка от Балтимор все пак е успяла да постигне своето, а сегашната ни героиня някой свише не само е подарил щастливите цифри в съня ѝ, но и е позволил дълго време да не ги забрави. 

Как всичко това може да бъде обяснено? 

Работа на подсъзнанието, казват психолозите. Но тогава се получава, че то може да вижда в бъдещето и всеки е ясновидец.  

Превод и редакция: БЛИЦ