Samsung пусна на пазара новите модели Samsung Galaxy A3 (2017) и Samsung Galaxy А5 (2017). Смартфоните се предлагат на европейския пазар от началото на февруари и вече могат да бъдат намерени в eMAG. Ще бъдете изненадани от дизайна и подобрените характеристики на новите предложения от серията „А”.

Samsung Galaxy A3  (2017)

Samsung Galaxy А3 (2017) обединява стил, здравина и максимално удоволствие в едно.  Смартфонът се отличава с удивителен дизайн, с 4,7-инчов  Super AMOLED дисплей, със здрав заден 3D Class панел и осемядрен процесор.  Чрез 13-мегапикселовата си камера вдъхва живот на всяка снимка. Камерата има вградени множество филтри, чрез които можете да оптимизирате изображенията, да подобрявате портретите и да правите изображенията с ясни и наситени цветове. Благодарение на 8МP предна камера, можете да се насладите на висококачествени селфита с близки и приятели.  


 
Смартфонът работи с операционна система Android v6.0. (Marshmallow). Има вградена 2GB RAM памет и 16GB вътрешна памет.

Samsung Galaxy А3 (2017) е защитен от прах и течности, а за да можете да се наслаждавате повече на приключенията в живота, телефонът има вградена батерия с мощност от 2500 mAh, за да не ви изостави в неподходящ момент.
Смартфонът работи с USB Type C, който осигурява лесно свързване с компютър. Чрез него вече няма да се притеснявате дали свързвате кабела от правилната страна.

Разгледайте офертите за Samsung Galaxy A3 тук!
 

Samsung Galaxy A5 (2017)

Смартфонът се отличава с 5,2-инчов  дисплей (Super AMOLED), с резолюция 1920 x 1080 и с осемядрен процесор. Елегантен дизайн със здрав 3D Glass заден панел. Устройството има 16 MP задна камера. С нея можете да се насладите на висококачествени снимки с наситени цветове и с внимание към всеки детайл. Характеризира се с бърз и автоматичен фокус. Както и при моделите A3, така и при А5 можете да оптимизирате изображенията си и да направите цветовете наситени и да подобрите снимките си, благодарение на вградените в камерата филтри.Samsung Galaxy A5 (2017) е с 16МP предна камера и с ярък дисплей, който изпълнява функцията на светкавица. Така ще можете да заснемате любимите си кадри и при по-слаба светлина.

Смартфонът е снабден със сертификат IP68 и е защитен от намокряне и прах. За да бъдете винаги със зареден телефон, батерията на Samsung Galaxy A5 е с мощност от 3000mAh.

Запаметявайте любимите си приключения без притеснение за паметта на телефона! Samsung Galaxy A5 (2017) ви осигурява възможност за добавяне на MicroSD карти с капацитет до 256GB.

Разгледайте офертите за Samsung Galaxy A5 тук!