Само между нас момичета, нима не сте си задавали въпроса, защо на гащите е необходим този странен джоб? Приятелката ми, още на 4 се поинтересува по този въпрос. Така че, тя идва при баба си и пита: " Ах, защо имам дупка в гащите?", а отговорът "Не си слагай пръстите там!"

Ние, наивните млади създания, предполахме, че това е тайна дупка възрастни, използвана за скриване на презервативи или резервни превръзки. Така, любопитството ни оставаше незадоволено ...до този момент!

В крайна сметка, какво е това?

Оказва се, че не е никакъв "тайник", а  зашит допълнителен пласт естествена материя.

Тъй като не е възможно да се направи още един шев от тази страна, той просто се оставя незашит и така неволно се получава допълнително "джобче" .

Необходимо е за поддържане на лична хигиена, което, всъщност е естествена материя, обикновено памук, тъй като изкуствените, от които е напраено бельото, не вършат същата работа.

Фактът, че лигавицата изисква деликатна грижа, в противен случай ще се развиват бактерии и микрофлората ще бъде нарушена.

Парчето плат предотвратява раздразнение, поради триенето и естественото изпотяване. Ето защо, то обикновено се пришива в бельото за ежедневно носене.

Но в романтичните модели този джоб често липсва, тъй като не се очаква, че ще се носят по-дълго от няколко часа.

Много жени все още са наясно с целите на тази мистериозен джоб. Ако приятелите ви все още не са наясно с това, не забравяйте да споделите с тях тази статия.