Днес стартира кампанията „Революция на цените“ в eMAG. Изберете своите продукти сред повече от 3500 предложения. Кампанията ще продължи до 17-ти февруари. Представяме ви няколко интересни предложения, които привлякоха вниманието ни.

Сешоар Babyliss Expert Protect и преса за коса

Удоволствието да пазаруваш за себе си! Комплект от сешоар и преса за коса, на които би се зарадвала всяка дама.
Сдобии се с професионален сешоар вкъщи! Той e с три степени на нагряване и 2200W мощност.

Допълнителни аксесоари и функции:

функция за студен въздух;
концентратор на въздух;
дифузер за обем.Разгледайте предложението тук!
_______________________________________________________

Преса за коса Rowenta SF4412D4

Подходяща за всеки тип коса. Пресата има функция за 11-степенно регулиране на температурата, чрез която можете да я приспособите за вашия тип коса. Чрез вградения LCD екран много лесно можете да контролирате нагряването.

Плочите на пресата се загряват само за 30 секунди и са с размер 11 х 2,5 см. Използвайте я за права, къдрава или чуплива коса.Разгледайте предложението тук!
_______________________________________________________

Сокоизстисквачка за плодове тип охлюв Kuvings

Приготвяйте си доза свежест всеки ден с новата сокоизстисквачка Kuvings. Бързо и лесно. Спестете от времето за приготвяне и си осигурете повече време да му се насладите.
Kuvings Whole Slow Juicer е изключително тиха и с голям отвор (7,5 см). Той позволява изцеждането на цели плодове и зеленчуци, като извлича и запазва хранителните им вещества.
Цедката е изработена от изключително твърд и органичен метал, който гарантира висока степен на издръжливост. Почистването става бързо и лесно, благодарение на включените четки.Разгледайте предложението тук!
_______________________________________________________

Блендер Heinner HBL-550S

Подходящ за всяка кухня! Блендерът е с мощност 550W и капацитет на стъклената купа от 1,5л.  Има 2 скорости и турбо функция. Стабилна основа.Разгледайте предложението тук!