Изборите, които човек прави, могат да разкрият много за неговата личност. Особено ако са направени в контекста на стресова ситуация, която изисква незабавно взимане на решение.

Ето защо решихме да споделим с вас този тест.

Представете си, че се намирате в болница. В коридора има четирима души, които се нуждаят от вашата помощ. Това са:

- пациент със счупен крак, който си изпуска патерицата;

- медицинска сестра, която е изпуснала важни документи, но бърза, за да помогне на пациент;

- баба, която не вижда добре и не може да намери вратата;

- плачещо малко детенце.

Кого избирате?
Отговори:

Мъжът с патерицата. Вие сте животът и душата на партито и сте личност, която не обича излишното суетене. Също така никога не правите повече, отколкото хората искат от вас. Вие сте естествен лидер и привличате еднакво силни хора към себе си като магнит.

Медицинската сестра. За вас може да се каже, че сте оптимистична личност, която действа с лекота, вижда живота в ярки цветове и рядко обръща внимание на проблемите в заобикалящия ви свят. Бързо намирате общ език с другите и рядко претоварвате себе си. Имате любознателна природа и обожавате приключенията. Не можете да живеете ограничени от 4 стени.

Бабата. Вие сте личност, която е добре възпитана, със силно усещане за морал и уважение към традициите и миналото. Винаги подхождате към проблемите рационално и никога не действате необмислено. Трудно ви е да приемете несправедливостта на този свят. Често на вас се пада частта със скучните задължения, които другите обикновено избягват.

Детето. Вашият избор показва, че сте много чувствителни и че неведнъж сте били наранени. Вие сте личност, на която е било казано да „свали розовите очила“. Вашите приятели се чувстват спокойни, когато са с вас, защото знаят, че винаги ще сте там за тях.