Дейв влиза в бара и вижда Джон да си пие питието с голяма щастлива усмивка на лицето. Направо сияе. Дейв го пита:
- Защо си толкова щастлив днес?


- Ще ти кажа, Дейв. Вчера докато си полирах яхтата, дойде една червенокоса мадама при мен... с ей такива цици, Дейв! С ей такива цици, човеко! Тя попита: "Може ли да се повозя на яхтата ти?", аз казах "Разбира се, че можеш!". Та се качихме и отплувахме навътре в морето. И после, да ти кажа, Дейв, изключих мотора и казах: "Или чукане, или ще плуваш". Дейв, тя не можеше да плува... не можеше да плува.


На следващия ден Дейв пак влиза в бара и Джон пак си пие питието, ама още по-усмихнат.
- Джон, а днес защо си още по-щастлив?


- Дейв, разкавам ти... Вчера полирам си аз яхтата и идва една РАЗКОШНА блондинка... те такива циците. Ей такива! И пита: "Може ли да ме повозиш на яхтата ти?, аз казвам: "Няма проблем, с удоволствие." Влязохме навътре и пак изключих двигателя и казвам "Чукане или плуване". Дейв, тя не можеше да плува! Дейв, тя не можеше да плува, бе!


На другия ден Дейв влиза в бара и гледа Джон рони крокодилски сълзи в питието си.
- Джон, защо си тъжен?


- Дейв, ще ти кажа. Вчера си полирам аз яхтата на кея и една невероята брюнетка идва при мен. Ама с ей такива цици! Дейв, ЕЙ ТАКИВА! Направо се побърках. Тя казва: "Ще ме повозиш?", "Разбира се!" Качихме се, запалих двигателя и хайде още по-навътре в морето, отколкото предишните пъти. Пак изключвам двигателя и "Чукане или плуване!" Тогава тя разкопча панталона си... тя имаше пенис, Дейв! Тя имаше огромен пенис!!... Дейв, АЗ НЕ МОГА ДА ПЛУВАМ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук