Жителка на английския град Килингуърт спечелила от лотарията милиони паунди и продължила да работи в супермаркет в продължение на 25 години, съобщава Evening Chronicle.

Илейн Томпсън забогатяла с 2,7 милиона британски лири през декември 1995 година. Тя не искала да напусне любимата си работа в супермаркета, въпреки факта, че станала милионерка. Британката не спряла да работи дори по време на изолацията поради пандемията от коронавирус. Тя била на смяна от 2 до 9 сутринта и се занимавала с излагане на стоки.„Тъй като съм астматик, пускаха ме да си ходя в 8:30, за да не контактувам с клиенти“, разказва 64-годишната Томпсън. - Събуждам се в полунощ и излизам от дома си около 1:15. Следващата седмица ще навърша 65 години, но не съм готова да се пенсионирам. "

Британката е продължила да работи, за да даде достоен пример за децата си. „Важно е децата да виждат упоритата работа и да разберат, че нищо не можеш да постигнеш в живота, докато не се положат усилия“, обяснява Томпсън. Освен това тя наистина се радва да работи в супермаркета.Със спечелените пари от лотарията Томпсън и семейството й многократно са посещавали Лас Вегас, помогнали са на децата си да си купят дом, а също така са се сдобили с нов автомобил Ford Fiesta и няколко коня. Работата в хранителния магазин помага на Томпсън да остане здраво стъпила на земята.

Превод и редакция: БЛИЦ